reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
W którym tyg pisać się na połówkowe ? bo chyba musze przedzwonić :) mysle czy też dostanę skierowanie na nie czy nie , ale chyba tak skoro na tamto dostałam , z reszta wszystko mi jedno :) w internetach pisza ze miedzy 21-26 tyg ale najlepiej do 22tc
Ja miałam wyznaczone na dokładnie 20+0.
Inna sprawa, że ostatecznie odbyło się kilka dni wcześniej, bo były komplikacje ;) Ale na najlepszym sprzęcie u specjalistów w Londynie, więc wszystko dokładnie sprawdzili.

Z wiekiem ciąży to jest tak: celowo literami
- czternasty tydzień, czyli 13 + dni, jesteśmy w trakcie czternastego tygodnia
- czternaście tygodni, czy skończone czternaście pełne ciąży.
Odpowiada się tak jak jest zadane pytanie, " w którym jest Pani tc?" lub "ile jest tygodni (pelnych)"

Ja biorę femibion. Na 2 przeszłam, gdy mi się skończyła 1, a było to jakoś po 12 tc.

Pytanie z innej parafii, gdzie w sklepie stacjonarnym kupie spodnie ciążowe? Widziałyście w jakieś sieciówce może?
H&m, c&a ponoć, w Lidlu były.

reklama
No to ja juz wiem, ze odpuscic sobie musze wizyty na nfz...zapisalam sie co prawda 2 tyg temu, termin na 9 lipca...także u mnie w miescie to jakas paranoja :/

Do góry