reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
W którym tyg pisać się na połówkowe ? bo chyba musze przedzwonić :) mysle czy też dostanę skierowanie na nie czy nie , ale chyba tak skoro na tamto dostałam , z reszta wszystko mi jedno :) w internetach pisza ze miedzy 21-26 tyg ale najlepiej do 22tc
Ja miałam wyznaczone na dokładnie 20+0.
Inna sprawa, że ostatecznie odbyło się kilka dni wcześniej, bo były komplikacje ;) Ale na najlepszym sprzęcie u specjalistów w Londynie, więc wszystko dokładnie sprawdzili.

Z wiekiem ciąży to jest tak: celowo literami
- czternasty tydzień, czyli 13 + dni, jesteśmy w trakcie czternastego tygodnia
- czternaście tygodni, czy skończone czternaście pełne ciąży.
Odpowiada się tak jak jest zadane pytanie, " w którym jest Pani tc?" lub "ile jest tygodni (pelnych)"

Ja biorę femibion. Na 2 przeszłam, gdy mi się skończyła 1, a było to jakoś po 12 tc.

Pytanie z innej parafii, gdzie w sklepie stacjonarnym kupie spodnie ciążowe? Widziałyście w jakieś sieciówce może?
H&m, c&a ponoć, w Lidlu były.

reklama
No to ja juz wiem, ze odpuscic sobie musze wizyty na nfz...zapisalam sie co prawda 2 tyg temu, termin na 9 lipca...także u mnie w miescie to jakas paranoja :/

Do góry