Khm....Co do Sabi myślę że nikt nie miał na celu sprawienia jej przykrości, raczej podpowiedzenia, że jednak czas jest ważny (nieplanowane, nie oznacza, że nie trzeba dbać, sprawdzać, kontrolować. Jakby ciąża okazała się np. pozamaciczna to sama by sobie krzywdę zrobiła tą zwłoką). @Ewelina1406 wracaj do nas, nie napisałaś nic przez co powinnaś od nas zmykać, przynajmniej ja nie widzę nic obraźliwego, uważam, że jedna z dziewczyn w dużo gorszy i mniej kulturalny sposób potraktowała Ciebie
Może się mylę....
Jeśli tak to proszę popraw mnie...
Ale z przebiegu rozmowy Eweliny i saby wyraźnie było widać atak i to ślepy....
Bo saba pisała niejednokrotnie że SZYBCIEJ SIĘ NIE DAŁO lekarza załatwić I koniec tematu.
Nasze gadanie, że "ale to przecież tak późno" nie sprawi nagle że ja orzumyjmie ginekolog.
A już teksty typu "brak mi sił do takiego podejścia" czy jak to tam Ewelina ubrała w słówka, jest wg mnie mało dojrzałe i w ogóle nie konstruktywne.
Rozumiem wolnosc slow.
Ale można zdanie wyrazić dyplomatycznie u z kulturą oraz można zaatakować na ślepo u z uooremymaniaka starać się komuś wmówić że robić coś źle tylko dlatego bo nie robi tak ja TY byś chciała....
. Ale tak jak pisałam wyżej... Tak ja postrzega tematy konfliktowe na forum.