reklama
karOls9
Fanka BB :)
Ja też tak raz mialam ręka bolała mnie chyba z miesiąc ale później robilam okłady z altacetu i przeszło , bo jak mi pobierała to jak by ktoś mi prad w żyłę włożył masakra .Dziewczyny pisałam kilka dni temu, że przy zakładaniu wklucia pielęgniarka najprawdopodobniej wklula się w nerw. Po wszystkim miałam skurcze w nadgarstku, a obecnie wyprostowane ręki jest bolesne, tzn ja juz jej nie prostuje. Myślicie, że przejdzie czy iść do lekarza?
@MamaXTrzy czy ja dobrze kojarzę, że jesteś fizjoterapeta? Jeśli tak, to czy doradzisz coś w tej sprawie?
Sabi32
Cześć dziewczynki dzis czuje sie dobrze, glowa nie boli corka u rzyjaciolki od piątku, mlodszy syn poszedl na boisko a starsze siedza i graja, ale zaraz wygonie na boisko. M chodzi od rana i spiewa czyli humor dopisuje.
Wychodzi na to, ze siedzimy dzis w domu, a nawet mi sie nie chce nigdzie jechac. Co do obiadu, toja mam dzis kotleta schabowego, ziemniaczki z koperkiem i ogoreczki malosolne nie wiem tylko co na deser, moze galaretki zrobie. Wczoraj po 19 poczynilam ciasto, ale dzis juz o 9 rano zostala sama blaszka...
Co do butelek, to tommee tippe faktycznie super i tez mam w planach.
Do nowej namusi odnosnie suchej skóry, masc z wit A, raptem 5 zl ale jest super
Wychodzi na to, ze siedzimy dzis w domu, a nawet mi sie nie chce nigdzie jechac. Co do obiadu, toja mam dzis kotleta schabowego, ziemniaczki z koperkiem i ogoreczki malosolne nie wiem tylko co na deser, moze galaretki zrobie. Wczoraj po 19 poczynilam ciasto, ale dzis juz o 9 rano zostala sama blaszka...
Co do butelek, to tommee tippe faktycznie super i tez mam w planach.
Do nowej namusi odnosnie suchej skóry, masc z wit A, raptem 5 zl ale jest super
PatkaPatka
Uff.. ogarnęłam w końcu mieszkanie od deski do deski, normalnie darmowy aerobik, zaraz się przekręce, teraz chwila odpoczynku a potem trzeba się brać za jakiś obiad
Tasiorek
My dzisiaj pół dnia spędziliśmy nad jeziorem, mega gorąco, ja pod parasolem na lezaczku. A teraz po obiedzie położyłam się i leżę, nic mi sie nie chce, jeszcze tylko wieczorkiem podjade na działkę podlać ogródek. We wtorek wizyta, nie mogę się już doczekać.
Ja wyszłam z domku zrobić zakupy, małe bo małe, włóczki więcej żeby na pewno starczyło na narzutke, coś dla dzidzi, coś dla synka
Półtorej godziny lazenia [emoji14]
Teściowa w tym czasie zrobiła obiad, ja wróciłam to obudziłam męża, zrobiłam mu śniadanie i wygnalam z wyra, teraz jemy z młodym obiad, a następnie pogramy razem w minecraft.
Wieczorkiem spacer z psem, uhhhh to będzie wyzwanie, suka silna już jest, 20kg w mięśniach....
Półtorej godziny lazenia [emoji14]
Teściowa w tym czasie zrobiła obiad, ja wróciłam to obudziłam męża, zrobiłam mu śniadanie i wygnalam z wyra, teraz jemy z młodym obiad, a następnie pogramy razem w minecraft.
Wieczorkiem spacer z psem, uhhhh to będzie wyzwanie, suka silna już jest, 20kg w mięśniach....
Aguu..la
Jaki sliczny chlopak gratulacje,
Sprzedawalam, teraz od jakiegos czasu zawiesilam dzialanosc, ale jesli masz ochote na jakies portaski czy dresy, to pisz
Sabi z ciekawości pytałam bo bardzo mi się podobaja . Uśmiechne się i poprosze o coś napewno blizej konca końca .
reklama
Milkchocolate
Matko, czemu aż tyle tego?
Moje dziecko nie chciało pić z butelki, więc i tym razem będę kupowac pojedyncze małe butelki czy wgle zalapie.. w rezultacie załapała bidon do picia a butelkę tylko lovi ..