reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@NikaDomi Ale mi podsunelas pomysl, I narobiłaś smaka na to!!! Jesteś wielka;) bo ja to jestem głodna ale nie wiem co mam jeść i przez to jestem zła :-D tylko muszę sobie zamówić bo nie mam produktów w domu A dziś sklepy zamknięte :p

reklama
Dziewczyny pisałam kilka dni temu, że przy zakładaniu wklucia pielęgniarka najprawdopodobniej wklula się w nerw. Po wszystkim miałam skurcze w nadgarstku, a obecnie wyprostowane ręki jest bolesne, tzn ja juz jej nie prostuje. Myślicie, że przejdzie czy iść do lekarza?

@MamaXTrzy czy ja dobrze kojarzę, że jesteś fizjoterapeta? Jeśli tak, to czy doradzisz coś w tej sprawie?
Ja też tak raz mialam ręka bolała mnie chyba z miesiąc ale później robilam okłady z altacetu i przeszło , bo jak mi pobierała to jak by ktoś mi prad w żyłę włożył masakra .

Cześć dziewczynki :) dzis czuje sie dobrze, glowa nie boli ;) corka u rzyjaciolki od piątku, mlodszy syn poszedl na boisko a starsze siedza i graja, ale zaraz wygonie na boisko. M chodzi od rana i spiewa :D czyli humor dopisuje.
Wychodzi na to, ze siedzimy dzis w domu, a nawet mi sie nie chce nigdzie jechac. Co do obiadu, toja mam dzis kotleta schabowego, ziemniaczki z koperkiem i ogoreczki malosolne :) nie wiem tylko co na deser, moze galaretki zrobie. Wczoraj po 19 poczynilam ciasto, ale dzis juz o 9 rano zostala sama blaszka...
Co do butelek, to tommee tippe faktycznie super i tez mam w planach.
Do nowej namusi odnosnie suchej skóry, masc z wit A, raptem 5 zl ale jest super :)

Uff.. ogarnęłam w końcu mieszkanie od deski do deski, normalnie darmowy aerobik, zaraz się przekręce, teraz chwila odpoczynku a potem trzeba się brać za jakiś obiad :D

My dzisiaj pół dnia spędziliśmy nad jeziorem, mega gorąco, ja pod parasolem na lezaczku. A teraz po obiedzie położyłam się i leżę, nic mi sie nie chce, jeszcze tylko wieczorkiem podjade na działkę podlać ogródek. We wtorek wizyta, nie mogę się już doczekać.

Ja wyszłam z domku zrobić zakupy, małe bo małe, włóczki więcej żeby na pewno starczyło na narzutke, coś dla dzidzi, coś dla synka :)
Półtorej godziny lazenia [emoji14]
Teściowa w tym czasie zrobiła obiad, ja wróciłam to obudziłam męża, zrobiłam mu śniadanie i wygnalam z wyra, teraz jemy z młodym obiad, a następnie pogramy razem w minecraft.
Wieczorkiem spacer z psem, uhhhh to będzie wyzwanie, suka silna już jest, 20kg w mięśniach....

Mam pytanie może któraś mi objaśnic te wyniki?

Załączniki

• DSC_0087.JPG
    DSC_0087.JPG
    864,4 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry