Dagaa11
Fanka BB :)
My jednak pojechalismy nad jezioro, znowu obok nas rodzinka z maluszkiem, taki slodziak
Najlepsza akcja bo od rana co sie w kuchni spotkalismy to malo sie na blacie nie gwalcilismy taka chcica w powietrzu wisiala, no ale dzieci w pokojach...no wiec wracajac z jeziorka, nastawilam dzieci jeszcze na godzinke deskorolki na swiezym powietrzu, tak wiec zebrali sie, wyszli a nagle corka przyjechala od przyjaciolki
Wiec pytam przez zeby czy nie chce jeszcze na dworek do kolezanek... " nie, bo mam zakwasy przeciez, caly dzien lazilam" i ch*j bombki strzelił
M stwierdzil, ze jutro odwiezie mlodego do szkoly i przyjedzie to sie bzykniemy przed praca
No, a nad jeziorem spojrzal na moj brzuch i marszczy czolo, no to mówię, ze do lekarza ide bo cos nie chalo...w tym momencie slodki dzidzius obok nas zaczal sie drzec w nieboglosy...
Chyna cos dzisisj wisi w powietrzu, bo my tez od rana chcica na maksa czekam aż młoda padnie w końcu haha [emoji14]
U mnie nie ma przeciwskazań tak do 12 tc nie miałam ochoty oraktycznie w ogole. Od pozytywnego testu chyba z 3 razy był seks tylko, zero checi z.mojej strony.zs to teraz od dwoch tygodni masakraaa. Mam sny erotyczne i chcice 24/7 haha [emoji14]Dziewczyny jak u Was z seksem ?? Kurcze zastanawiam się czy on jakoś negatywnie nie wpływa np. na szyjkę ....