reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jezeli chodzi o butelki to moj niejadek tylko butelki Tomee Tippee zaakceptowal. Przez jego brak apetytu moja laktacja po pol roku padła :hmm:... Wiec butelek mieliśmy swego czasu b. duzo. Chyba 10 z tego co pamiętam bo soczki np b. zabarwialy butle i 2 były tylko do nich. Inne do mleka a jeszcze inne do kaszek. Avent mój syn odrzucił wogole. Za to pojemniczki Aventu sa rewelacyjne. To chyba zalezy od dziecka...

Kasipix nie pomoge :(.

reklama
Witam się z Wami po wspaniałym weekendzie. Udało nam się pożeglować bez dzieci. Pogoda piękna, wiatr idealny, plusk wody i dobra książka. Dawno nie miałam takiego relaksu!
Oby do następnego weekendu!

Hej. Ja dzisiaj spędziłam niedziele na kanapie :) moj zle sie czul, młoda u biologicznego, pogoda dka mnie okropna (nie byłam w stanie ustać na dworze 10 minut, taka duchota) i stwierdzilismy, ze siedzimy dzis w domu. Narobiliśmy seriale na netflixie :) za to wczoraj byliśmy na urodzinach mojego brata, najadłam sie jak świnka ;) przyszłego weekendu nie odpuszcze-chce nad wode :)

Witam dziewczynki ja po wekeendzie spędzonym nad jeziorem mega wypoczęta i zadowoina uwielbiam tak spedzony czas i mimo upalu samopoczucie super....
Trzymam kciuki za jutro wizytujace mamusie i zycze milej nocy....

My jednak pojechalismy nad jezioro, znowu obok nas rodzinka z maluszkiem, taki slodziak :)
Najlepsza akcja bo od rana co sie w kuchni spotkalismy to malo sie na blacie nie gwalcilismy taka chcica w powietrzu wisiala, no ale dzieci w pokojach...no wiec wracajac z jeziorka, nastawilam dzieci jeszcze na godzinke deskorolki na swiezym powietrzu, tak wiec zebrali sie, wyszli a nagle corka przyjechala od przyjaciolki :angry:
Wiec pytam przez zeby czy nie chce jeszcze na dworek do kolezanek... " nie, bo mam zakwasy przeciez, caly dzien lazilam" i ch*j bombki strzelił:confused2:
M stwierdzil, ze jutro odwiezie mlodego do szkoly i przyjedzie to sie bzykniemy przed praca :tak:
No, a nad jeziorem spojrzal na moj brzuch i marszczy czolo, no to mówię, ze do lekarza ide bo cos nie chalo...w tym momencie slodki dzidzius obok nas zaczal sie drzec w nieboglosy...:tak:

Witajcie MY spedzilismy niedziele w kinie ale u nas przewaznie raz w tyg chodzimy do kina. I wrocilismy do domu. Bo duchota straszna. A propo butelek moj syn nigdy nie chcial pic z butelki .nawet ich nigdy nie tknął.teraz tez kupie z 2 na wszelki wypadek.

My jednak pojechalismy nad jezioro, znowu obok nas rodzinka z maluszkiem, taki slodziak :)
Najlepsza akcja bo od rana co sie w kuchni spotkalismy to malo sie na blacie nie gwalcilismy taka chcica w powietrzu wisiala, no ale dzieci w pokojach...no wiec wracajac z jeziorka, nastawilam dzieci jeszcze na godzinke deskorolki na swiezym powietrzu, tak wiec zebrali sie, wyszli a nagle corka przyjechala od przyjaciolki :angry:
Wiec pytam przez zeby czy nie chce jeszcze na dworek do kolezanek... " nie, bo mam zakwasy przeciez, caly dzien lazilam" i ch*j bombki strzelił:confused2:
M stwierdzil, ze jutro odwiezie mlodego do szkoly i przyjedzie to sie bzykniemy przed praca :tak:
No, a nad jeziorem spojrzal na moj brzuch i marszczy czolo, no to mówię, ze do lekarza ide bo cos nie chalo...w tym momencie slodki dzidzius obok nas zaczal sie drzec w nieboglosy...:tak:
Hahaha, przestraszył się?
Mam nadzieję że ładnie zareaguje.

Dziewczyny jak u Was z seksem ?? Kurcze zastanawiam się czy on jakoś negatywnie nie wpływa np. na szyjkę ....
Jesli z ciążą wszystko ok, to nie ma przeciwwskazań. Ja mialam chwile gdzie mnie odrzucilo na troche, ale wszystko wrocilo do normy i weekend zawsze mamy aktywny, ze 3 razy w dzien musi byc jak sie uda :D w tygodniu ciężej, bo praca, a wieczorem czesto juz zmeczenie bierze gore, zreszta my uwielbiamy w dzień :)

reklama
Do góry