reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Kuurcze to dajesz mi nadzieje tykko ja kompletnie nie wiem.od czego zacząć. Miałaś jakies blogi/strony z ktorych korzystałaś?
Moze youtuba przeglądnij ja kiedys na maszynie zrobiłam sobie koszule do spania hahahah al;e ledwo w nią weszłam i była krzywa jak fiks hahah i tak sie skończyło moje szycie za to obrazki wyszywam krzyżykowo ale to proste jest
martakratka
A mialas tez robione testy z krwi. Mi wyszlo duzo gorsze ryzyko 21 i boje sie zeby jeszcze po badaniach krwi sie nie zwiekszylo...
motylkowelove
@martakratka a jakie dokładnie ? bo to są jakies tez normy tego
Bedzie skorygowane to podnosi cyferki takze luzik
martakratka
Trisonomia 21 - 1:806, trisonomia 18 - 1: 1684, a trisonomia 13 - <1:20000.@martakratka a jakie dokładnie ? bo to są jakies tez normy tego
motylkowelove
Trisonomia 21 - 1:806, trisonomia 18 - 1: 1684, a trisonomia 13 - <1:20000.
To sa juz skorygowane ? mi sie wydaje ok
martakratka
To sa skorygowane ale tylko po usg. Jeszcze zmienią je wyniki badania krwi. Dlatego sie martwie. Chociaz przeziernosc i kosc nosowa jest ok.To sa juz skorygowane ? mi sie wydaje ok
Dagaa11
Nie martw.sie, wydaje mi sie, ze jest ok. Po wynikach z krwi napewno bedzie jeszcze lepiej!To sa skorygowane ale tylko po usg. Jeszcze zmienią je wyniki badania krwi. Dlatego sie martwie. Chociaz przeziernosc i kosc nosowa jest ok.
motylkowelove
U mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .
Jutro dobrze ze jade do mojego gina to kaze mu popatrzec z reszta sam popatrzy ale juz siedze i rycze
Widze nosek Wy tez prawda
Jutro dobrze ze jade do mojego gina to kaze mu popatrzec z reszta sam popatrzy ale juz siedze i rycze
Widze nosek Wy tez prawda
Załączniki
reklama
martakratka
Na pewno jest wszystko ok. Jakby nie bylo, na 100% mialabys to wpisane w wynikach. Ja tam widzę wyraźną kość nosową.U mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .
Widze nosek Wy tez prawda Zobacz załącznik 865325