motylkowelove
Fanka BB :)
No super [emoji4] u mnie w wywiadze 4 poronienia więc i tak ładny mam wynik [emoji4]U mnie TRISOMIA 21 - 1:10541
TRISOMIA 18 - 1:9157
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No super [emoji4] u mnie w wywiadze 4 poronienia więc i tak ładny mam wynik [emoji4]U mnie TRISOMIA 21 - 1:10541
TRISOMIA 18 - 1:9157
Supcio [emoji4]Samouk, jakos tak mnie wzięło 5 lat temu i zalowalam, ze dzieci juz duze, bo ja wole takie mini szyc
To zdjęcie pierwsze jest cudne [emoji4] ciekawe co mi jutro powie [emoji4]
Kuurcze to dajesz mi nadzieje tykko ja kompletnie nie wiem.od czego zacząć. Miałaś jakies blogi/strony z ktorych korzystałaś?Sama, nigdy nie bylam na kursie, dlatego np wszycie zamka to dla mnie problem...szyje glownie malutkie rzeczy, wiec duzo latwiej wykroić
Cudnie ![emoji7]Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widok przyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
Super wynik. To po badaniach krwi czy tylko usg?[/QUOTEa moj z krwi i usg [emoji4] jak na mój wywiad to super i cieszę sie bo dużo zależy od historii więc nie przejmujcie się bardzo cyferkami [emoji4]
Ale jesteś zdolna.....superJa mam w planach szyc rozek, kocyk i posciele, ale wzorow tyle, ze trudno material będzie wybrać Pochwale sie paroma moimi uszytkami jak bedzie wszystko ok po usg, to zaczynam powoli szyc uniwersalne ciuszki
Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widok przyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
USGSuper wynik. To po badaniach krwi czy tylko usg?
I ja teżJa też mam z USG 14.12