reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widok :) przyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach :) serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec :D moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.

Załączniki

• 20180608_175940_Film1.jpg
    20180608_175940_Film1.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 86
  • 20180608_175949_Film1.jpg
    20180608_175949_Film1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widok :) przyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach :) serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec :D moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
Wspaniale gratulacje :*

Super gratuluję

Hej. Melduje się po wizycie. Dzidzia ok! CRL 7,45. Tętno 148 ( slyszeliśmy) :D na prenatalnym biło 168. Przezierność 1,70mm.
Prawdopodobieństwo trisomii 21,18 i 13 niskie.
Dzidzia wypięła się do nas tyłkiem i tyle widzieliśmy, że nic nie widzieliśmy. Pani doktor powiedziała, ze dzidzia duża i ze wyglada to jej na synka ale tak jak u @Dagaa11 wychodzi na to, że nie wiadomo do końca. Więc czekamy na następne usg czy potwierdzi. Bynajmniej ja tam nic nie widziałam ;).

Już po wizycie. Wszystko pięknie! Dzidziol tańczył jak szalony :) miałam cytologie robioną i troche plamię. Kazał już odstawić duphaston i acard bo wszystko jest cudownie! :) Co do płci... Moj lekarz powiedział, ze z tego co teraz widzi to moze byc i chłopczyk ;) powiedzial, ze jeszcze za wczesnie, narzady rozrodcze w tej chwili wygladaja prawie identycznie i u chlopca i u dziewczynki. Płeć powie za miesiąc :) czyli znowu mamy 50/50 :D najwazniejsze, ze zdrowe! :)
No i suuper :) bardzo sie cieszę:)

Super :) Śliczny maluszek :)

reklama
Do góry