reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widok :) przyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach :) serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec :D moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
Śliczny bobo, gratulacje [emoji846][emoji170]

reklama
U mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .
Jutro dobrze ze jade do mojego gina to kaze mu popatrzec z reszta sam popatrzy ale juz siedze i rycze

Widze nosek Wy tez prawda Zobacz załącznik 865325
Ja widzę noseczek [emoji846]

U mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .
Jutro dobrze ze jade do mojego gina to kaze mu popatrzec z reszta sam popatrzy ale juz siedze i rycze

Widze nosek Wy tez prawda Zobacz załącznik 865325

Wydaje mi sie ze dzidzia ma raczke na twarzy :) moze nie mogl zmierzyc? U mnie zmierzona i kosc nosowa jest biala.

Super ze jest nas wiecej z terminem z usg na 14.12, ja sie teraz nie nastawiam ze urodze wczesniej :) choc tak jeszcze w zadnej ciazy nie mialam zeby byla do przodu :D mega sie ciesze ze juz jestem po usg i wiem ze wszystko jest ok :) teraz juz chyba uwierze ze jestem w ciazy hihi.

Super ze jest nas wiecej z terminem z usg na 14.12, ja sie teraz nie nastawiam ze urodze wczesniej :) choc tak jeszcze w zadnej ciazy nie mialam zeby byla do przodu :D mega sie ciesze ze juz jestem po usg i wiem ze wszystko jest ok :) teraz juz chyba uwierze ze jestem w ciazy hihi.
To był moj pierwszy termin teraz mam na 16 [emoji4]
Co do dzidzi ciumkala kciuka a paluszki miała na nosku

Zazdraszczam ;) ja jeszcze musze poczekać i czuje wewnętrzny niepokój :/

reklama
Ja wg obliczen swoich czyli dodac 7 dni do daty ostatniej miesiaczki i, odjac 3 mies, to takze mam na 16.12...wg kalkulatora na 18:D a wg usg pewnie wyjdzie jeszcze inaczej... :)
Się nie przejmuj :D ja po 4 latach starań przestałam mieć nadzieję, przestałam zapisywać kiedy okres, kiedy możliwa owu kiedy były seksy.... Także nie mam pojęcia co do niczego, ani om ani owu hehehe
Wydawało mi się że okres miałam 5-6 marca... Ale wg usg wychodzi Na to że do Zapłodnienia musiało dojść jakoś 28 luty hahaha
Także zglupialam :)
Grunt, że wg usg dzidzia zdrowa i tyle :)

Do góry