reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Sabi32 nie dosc ze zyleta to jeszcze zdolniacha:D szczesciarz ten Twoj mąż:D ps. Nie moge wyswietlic Twojego zdjecia z brzuszkow ale wnioskuje po profilowych i po komciach pod zdjeciem:D jestem w trasie wiec kiepsko z zasięgiem ale w koncu sie wyswietli to pokocham zdjecie;) @Dagaa11 ale cudne zdjecia:) super! 50/50 to dobre :D najbardziej lubie zdjecia taki jak Twoje z glowka taka delikatna i jest nosek i usteczka! Mi takie dal gin ale nie wstawie bo cos rozjechalo usg i wyglada jakby mial dlugi dziubek:D ale na 3d juz ludzki bardziej :D

Ostatnia edycja:
reklama
@Sabi32 nie dosc ze zyleta to jeszcze zdolniacha:D szczesciarz ten Twoj mąż:D ps. Nie moge wyswietlic Twojego zdjecia z brzuszkow ale wnioskuje po profilowych i po komciach pod zdjeciem:D jestem w trasie wiec kiepsko z zasięgiem ale w koncu sie wyswietli to pokocham zdjecie;)
E tam zyleta :D ale dziękuję, mam to szczescie, ze kilogramy leca szybko, gorzej z przybraniem...ale musze cwiczyc zeby wygladac bo inaczej to chudzielec...

Kupuj i sie nie zastanawiaj, jak coś to pytaj :) posciel do wozka szyje 20min, do lozeczka 30 :) no i koszt śmieszny. Ciuszki np spodenki malenkie to bardzo latwo uszy i szybko, to samo czapy i kominki :)
Sama sie nauczyłaś szyć czy byłaś na jakimś kursie? Mam maszyne do szycie po babci i to moje marzenie, zeby sie nauczyć :)

Sabi piekne rzeczy szyjesz, az mi narobilas ochoty na wyciagniecie maszyny :-) masz jakis kroj?
Ja ostatnio wianki na dzwi robilam ;-)

Darina super ze nipt wyszedl perfecto.

Gratuluje udanych wizyt.

Ja wyniki trisomii mam ponad 10000, tylko dla mnie to kompletnie nic nie znaczy, zadna pewnosc.

Bylam na kolejnej wizycie i dr mowi ze obraz dziecka jest idealny, ze nie ma sie do czego przyczepic tylko ta nieszczsna pepowina, od ktorej "mam sie odczepic". Dzis bylam na krzywej cukrowej, bleee

Ooooo takie :-)
Albo plecionki :-)

Załączniki

• CAM00199.jpg
    CAM00199.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
  • CAM00200.jpg
    CAM00200.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry