reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@Sabi32 nie dosc ze zyleta to jeszcze zdolniacha:D szczesciarz ten Twoj mąż:D ps. Nie moge wyswietlic Twojego zdjecia z brzuszkow ale wnioskuje po profilowych i po komciach pod zdjeciem:D jestem w trasie wiec kiepsko z zasięgiem ale w koncu sie wyswietli to pokocham zdjecie;) @Dagaa11 ale cudne zdjecia:) super! 50/50 to dobre :D najbardziej lubie zdjecia taki jak Twoje z glowka taka delikatna i jest nosek i usteczka! Mi takie dal gin ale nie wstawie bo cos rozjechalo usg i wyglada jakby mial dlugi dziubek:D ale na 3d juz ludzki bardziej :D

Ostatnia edycja:
reklama
@Sabi32 nie dosc ze zyleta to jeszcze zdolniacha:D szczesciarz ten Twoj mąż:D ps. Nie moge wyswietlic Twojego zdjecia z brzuszkow ale wnioskuje po profilowych i po komciach pod zdjeciem:D jestem w trasie wiec kiepsko z zasięgiem ale w koncu sie wyswietli to pokocham zdjecie;)
E tam zyleta :D ale dziękuję, mam to szczescie, ze kilogramy leca szybko, gorzej z przybraniem...ale musze cwiczyc zeby wygladac bo inaczej to chudzielec...

Kupuj i sie nie zastanawiaj, jak coś to pytaj :) posciel do wozka szyje 20min, do lozeczka 30 :) no i koszt śmieszny. Ciuszki np spodenki malenkie to bardzo latwo uszy i szybko, to samo czapy i kominki :)
Sama sie nauczyłaś szyć czy byłaś na jakimś kursie? Mam maszyne do szycie po babci i to moje marzenie, zeby sie nauczyć :)

Sabi piekne rzeczy szyjesz, az mi narobilas ochoty na wyciagniecie maszyny :-) masz jakis kroj?
Ja ostatnio wianki na dzwi robilam ;-)

Darina super ze nipt wyszedl perfecto.

Gratuluje udanych wizyt.

Ja wyniki trisomii mam ponad 10000, tylko dla mnie to kompletnie nic nie znaczy, zadna pewnosc.

Bylam na kolejnej wizycie i dr mowi ze obraz dziecka jest idealny, ze nie ma sie do czego przyczepic tylko ta nieszczsna pepowina, od ktorej "mam sie odczepic". Dzis bylam na krzywej cukrowej, bleee

Ooooo takie :-)
Albo plecionki :-)

Załączniki

• CAM00199.jpg
    CAM00199.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 89
  • CAM00200.jpg
    CAM00200.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry