reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A na USG 3D nie widać lepiej? Teraz jak byłam u doktorka to było 12+6 zastanawiam się czy jak wybiorę się końcem miesiąca na 3D czyli 17tc to czy już mi powiedzą.

reklama
Nam tak mówili przy pierwszym synu, że raczej chłopak, ale ciuszkow jeszcze nie kupujcie. Pozostał chłopakiem. Natomiast drugi na 100% się "objawil". Teraz prawdopodobnie chłopczyk, ale nic nie kupuje na razie. A dziś byłam w Lidlu i jest trochę ciuszkow. Nawet wybrałam malutkie bawełniane spodnie i body, ale odłożyłam, obkupilam starszych. Sobie chciałam kupić sukienkę, ale nie było...
No i pepco ;) tam mozna dzidzie obkupic, jakosc moze srednia, ale taka kruszynka nie da rady nic zniszczyc :)

Kochana ja jadę prywatnie na usg w 16t2d I mam 99% szans na konkretną informację.
Jak nie dadzą rady to mam darmowe usg w innym terminie :) :)
Ja cały czas chodze prywatnie ale mój lekarz jest bardzo ostrożny w mówieniu, ostatanio już miałam wrażenie, że coś tam zobaczył ale powiedział, że powie dopiero jak będzie pewny także obawiam się że może to trochę zająć. Niby ta płeć nie jest taka ważna, ale ciekawość mnie zjada kogo nosze pod sercem, po ciuchu liczę na dziewuszkę ;)

Ja cały czas chodze prywatnie ale mój lekarz jest bardzo ostrożny w mówieniu, ostatanio już miałam wrażenie, że coś tam zobaczył ale powiedział, że powie dopiero jak będzie pewny także obawiam się że może to trochę zająć. Niby ta płeć nie jest taka ważna, ale ciekawość mnie zjada kogo nosze pod sercem, po ciuchu liczę na dziewuszkę ;)
To liczymy razem ;) ja do tego nie mialam jeszcze zadnego badania... jutro umawiam sie prywatnie na wizyte i usg prenatalne.

To liczymy razem ;) ja do tego nie mialam jeszcze zadnego badania... jutro umawiam sie prywatnie na wizyte i usg prenatalne.
Ja nie mam jeszcze dzieci więc generalnie płeć byłaby mi obojętna ale narzeczony marzy o córce i tak mi się udzieliło, a niby faceci chcą mieć syna :D

Co do badań na pewno wszystko jest dobrze, umów się jak najszybciej i oczywiście czekamy na wieści :)

Ja nie mam jeszcze dzieci więc generalnie płeć byłaby mi obojętna ale narzeczony marzy o córce i tak mi się udzieliło, a niby faceci chcą mieć syna :D

Co do badań na pewno wszystko jest dobrze, umów się jak najszybciej i oczywiście czekamy na wieści :)
Ja mam aktualnie trzech chlopakow w domu i jedna dziewczyne ;) moglaby byc coreczka, ale w sumie to mi jedno.

Moja taka sama. Podejrzewam, ze tez powie jak będzie pewna. No nic, zobaczymy.... Może urok osobisty mojego męża spowoduje, ze coś powie ;). Też marzy mi się córeczka. Właściwie, to wszyscy w koło czekają na dziewczynkę i już widzę ich zawiedzione miny jeśli okaże się ze chłopiec :D.

reklama
My też palimy grilla na drzewie swoim , ja jem wszystko tylko upieczone no bo wkoncu jak się gotuje to można a grillowane nie ? Jak tam też jest wysoka temperatura. Ja nie czytam nie słucham o tych wirusach i nie wirusach , wcześniej kobiety jadły wszytko sery nie sery prosto z krzaczka truskawki i wgl i rodziły zdrowe dzieci a teraz tego dziadostwa jest tyle i nie widaomo w czym , więc mimo wszystko jak się uważa tak bardzo to zawsze można złapać z czegoś innego o czym się nie miało pojęcia . [emoji4]

Witam nowa mamusie , rzeczywiście ja tez byłabym w szoku o takiej wieści i tym bardziej że to już większą ciaza , ale zostaje musllec pozytywnie bo nic innego nie pomoże ani stres ani płacz , myślę że jak dojdzie to do ciebie że będziecie mieć jeszcze maluszka to będziecie się cieszyć . Tego ci życzę [emoji846][emoji110]
Resczcie mamuś gratuluję udanych wizyt i witam nastepna księżniczke [emoji4]

Do góry