PatkaPatka
Fanka BB :)
A na USG 3D nie widać lepiej? Teraz jak byłam u doktorka to było 12+6 zastanawiam się czy jak wybiorę się końcem miesiąca na 3D czyli 17tc to czy już mi powiedzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wizytę u swojej Pani ginekolog mam 20.06. Może do tego czasu się coś już zmieni , a może zostanie tak jak jest Najważniejsze, że słyszałam serduszkoMi powiedzial na prenatalnych, 13+2. Ale tez powiedzial, ze to jeszcze nie pewne na 100% .
Jutro.mam wizyte, zobaczymy co.moj ginek powie
Kochana ja jadę prywatnie na usg w 16t2d I mam 99% szans na konkretną informację.A na USG 3D nie widać lepiej? Teraz jak byłam u doktorka to było 12+6 zastanawiam się czy jak wybiorę się końcem miesiąca na 3D czyli 17tc to czy już mi powiedzą.
No i pepco tam mozna dzidzie obkupic, jakosc moze srednia, ale taka kruszynka nie da rady nic zniszczycNam tak mówili przy pierwszym synu, że raczej chłopak, ale ciuszkow jeszcze nie kupujcie. Pozostał chłopakiem. Natomiast drugi na 100% się "objawil". Teraz prawdopodobnie chłopczyk, ale nic nie kupuje na razie. A dziś byłam w Lidlu i jest trochę ciuszkow. Nawet wybrałam malutkie bawełniane spodnie i body, ale odłożyłam, obkupilam starszych. Sobie chciałam kupić sukienkę, ale nie było...
Ja cały czas chodze prywatnie ale mój lekarz jest bardzo ostrożny w mówieniu, ostatanio już miałam wrażenie, że coś tam zobaczył ale powiedział, że powie dopiero jak będzie pewny także obawiam się że może to trochę zająć. Niby ta płeć nie jest taka ważna, ale ciekawość mnie zjada kogo nosze pod sercem, po ciuchu liczę na dziewuszkęKochana ja jadę prywatnie na usg w 16t2d I mam 99% szans na konkretną informację.
Jak nie dadzą rady to mam darmowe usg w innym terminie
To liczymy razem ja do tego nie mialam jeszcze zadnego badania... jutro umawiam sie prywatnie na wizyte i usg prenatalne.Ja cały czas chodze prywatnie ale mój lekarz jest bardzo ostrożny w mówieniu, ostatanio już miałam wrażenie, że coś tam zobaczył ale powiedział, że powie dopiero jak będzie pewny także obawiam się że może to trochę zająć. Niby ta płeć nie jest taka ważna, ale ciekawość mnie zjada kogo nosze pod sercem, po ciuchu liczę na dziewuszkę
Ja nie mam jeszcze dzieci więc generalnie płeć byłaby mi obojętna ale narzeczony marzy o córce i tak mi się udzieliło, a niby faceci chcą mieć synaTo liczymy razem ja do tego nie mialam jeszcze zadnego badania... jutro umawiam sie prywatnie na wizyte i usg prenatalne.
Ja mam aktualnie trzech chlopakow w domu i jedna dziewczyne moglaby byc coreczka, ale w sumie to mi jedno.Ja nie mam jeszcze dzieci więc generalnie płeć byłaby mi obojętna ale narzeczony marzy o córce i tak mi się udzieliło, a niby faceci chcą mieć syna
Co do badań na pewno wszystko jest dobrze, umów się jak najszybciej i oczywiście czekamy na wieści
Moja taka sama. Podejrzewam, ze tez powie jak będzie pewna. No nic, zobaczymy.... Może urok osobisty mojego męża spowoduje, ze coś powie . Też marzy mi się córeczka. Właściwie, to wszyscy w koło czekają na dziewczynkę i już widzę ich zawiedzione miny jeśli okaże się ze chłopiec .Ja cały czas chodze prywatnie ale mój lekarz jest bardzo ostrożny w mówieniu, ostatanio już miałam wrażenie, że coś tam zobaczył ale powiedział, że powie dopiero jak będzie pewny także obawiam się że może to trochę zająć. Niby ta płeć nie jest taka ważna, ale ciekawość mnie zjada kogo nosze pod sercem, po ciuchu liczę na dziewuszkę