reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A to Nasz Ósmy Cud Świata :)

Załączniki

• dzidzia.jpg
    dzidzia.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 108
Cześć Sabi :)
Miałam podobnie jak Ty. Już nie planowałam dzieci. Raz się nie zabezpieczylismy, w 11 dc, a owu głównie 16dc, akurat w tym cyklu 14-ego. I bec. M szczęśliwy, bo chciał trzecie, ja w szoku... Nie minął rok jak wróciłam do pracy, mieszkanie urządzone pod naszą rodzinkę, kupiłam super rower, chciałam przebiec maraton, tyle planów... No i te poronienia nawykowe... Ale cóż, zakochałam się w dzidziolu miłością ogromna i tak trwamy dzięki Bogu :D mimo braku wcześniejszego przygotowania :D
Masz gromadka dzieci, chyba nawet będziesz mogła pójść siusiu sama :D
Trzymam kciuki za Ciebie i partnera &&&
Pocieszylas mnie :) wlasnie te plany..mieszkanie takie dla Nas na styk, chcialam zacząć nowa pracę..eh no ale cóż, jedno co dobre, to szyje ubranka dla dzieciakow takich maluskich i juz mam ochote usiasc i szyc cala wyprawke, kocyki i pościele.. :) tak sobie tlumacze, ze przeciez zycie zaczyna sie po 40 ;)

reklama
Tak :), ale mam się wstrzymać z kupowaniem sukienek :D
Nam tak mówili przy pierwszym synu, że raczej chłopak, ale ciuszkow jeszcze nie kupujcie. Pozostał chłopakiem. Natomiast drugi na 100% się "objawil". Teraz prawdopodobnie chłopczyk, ale nic nie kupuje na razie. A dziś byłam w Lidlu i jest trochę ciuszkow. Nawet wybrałam malutkie bawełniane spodnie i body, ale odłożyłam, obkupilam starszych. Sobie chciałam kupić sukienkę, ale nie było...

Do góry