reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziękuję :) to, ze damy rade wiem, ale uczucia mam baaaardzo mieszane :/ termin wychodzi mi na 18.12...pozwolcie, ze bede z Wami, jakos razniej razem :) no i trzymajcie troszke kciuki za dziewczynke, bo mam ja jedna, reszta sami faceci ;)
Kurcze ciężko mi się wczuć obecnie, kiedyś te mieszane uczucia miałam baatdzo duże, później z obecnym mężem poczułam się tak dobrze I bezpiecznie i chcieliśmy dzidzie i zajelo to 4 lata i trzy straty... Jednym się udaje pomimo wszystko a inni jakby się nie starali nie dostają tego o czym marzą.... Albo muszą długo długo walczyć.
I'm szybciej powiesz swojemu partnerowi tym więcej jemu dasz czasu na oswojenoe się z myślą :)

reklama
Ja nie mam wogole ochoty na grila :) phi nie mam wogole ochoty na nic, wiec bardzo ciezko u mnie z jedzeniem chwilke bylo lepiej a teraz od nowa to samo. Jedynie jak mam jakas zachcianke to po prostu musze zjesc ale nic mi nie smakuje tak jak przed ciaza, a znowu wiem ze jak nie bede jesc to bede miala anemie.
Mam tak samo, mój zrobił ostatnio warzywa na patelni tylko,, lekko" je spalił ,pierwszy raz wymiotowalam.

Kurcze ciężko mi się wczuć obecnie, kiedyś te mieszane uczucia miałam baatdzo duże, później z obecnym mężem poczułam się tak dobrze I bezpiecznie i chcieliśmy dzidzie i zajelo to 4 lata i trzy straty... Jednym się udaje pomimo wszystko a inni jakby się nie starali nie dostają tego o czym marzą.... Albo muszą długo długo walczyć.
I'm szybciej powiesz swojemu partnerowi tym więcej jemu dasz czasu na oswojenoe się z myślą :)
No właśnie, wiem, ze mi bedzie latwiej sie oswoić, bo nosze dzidzie w sobie, ten instynkt rodzi sie szybko, On bedzie potrzebowal czasu...Nam jest super razem, ale dzieci mamy pod dostatkiem i to juz prawie nastolatki, a tu taka niespodzianka..

No właśnie, wiem, ze mi bedzie latwiej sie oswoić, bo nosze dzidzie w sobie, ten instynkt rodzi sie szybko, On bedzie potrzebowal czasu...Nam jest super razem, ale dzieci mamy pod dostatkiem i to juz prawie nastolatki, a tu taka niespodzianka..
Zobacz ile będzie rąk do pomocy hehehe :) zrób listę pozytywów, wydatków mozliwosci itd mu pokaż że to też dla Ciebie zaskoczenie ale nie macie po 16 lat i chociaż tego nie było w planach to w końcu wasze wspólne dziecko jest czymś w rodzaju daru.

Dziękuję :) to, ze damy rade wiem, ale uczucia mam baaaardzo mieszane :/ termin wychodzi mi na 18.12...pozwolcie, ze bede z Wami, jakos razniej razem :) no i trzymajcie troszke kciuki za dziewczynke, bo mam ja jedna, reszta sami faceci ;)
Pewnie, ze dasz radę! Wszystko się ułoży, a partner jeśli kocha to na pewno zrozumie i jeszcze będziecie razem cieszyć się z tego maleństwa. Jestem pewna! :) Dzieci macie odchowane i nie zamartwiaj się na zapas. Wiele z nas czekało na upragnione dzieciątko latami. Tobie przytrafiło się nieoczekiwanie i rozumiem twoje mieszane uczucia. Ale z czasem będzie lepiej, zobaczysz....

reklama
Cześć Sabi :)
Miałam podobnie jak Ty. Już nie planowałam dzieci. Raz się nie zabezpieczylismy, w 11 dc, a owu głównie 16dc, akurat w tym cyklu 14-ego. I bec. M szczęśliwy, bo chciał trzecie, ja w szoku... Nie minął rok jak wróciłam do pracy, mieszkanie urządzone pod naszą rodzinkę, kupiłam super rower, chciałam przebiec maraton, tyle planów... No i te poronienia nawykowe... Ale cóż, zakochałam się w dzidziolu miłością ogromna i tak trwamy dzięki Bogu :D mimo braku wcześniejszego przygotowania :D
Masz gromadka dzieci, chyba nawet będziesz mogła pójść siusiu sama :D
Trzymam kciuki za Ciebie i partnera &&&

Do góry