reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja mam zakaz wiec u nas serduszkowania brak i odpukac na razie mi się nie chce xD

3 mam kciuki za wizyty !!! [emoji4]

Dzisiaj wystraszyłam się nie na żarty po 4 obudziłam się z taka zimnica okropna ze aż mnie trzeslo ... M wstał dac mi zimowe piżamy polarowe ... mam nadzieje ze jest wszystko ok z dzieciatkiem .
Dawno już tak mi się nie zdarzyło :/

Ja mam zakaz wiec u nas serduszkowania brak i odpukac na razie mi się nie chce xD

3 mam kciuki za wizyty !!! [emoji4]

Dzisiaj wystraszyłam się nie na żarty po 4 obudziłam się z taka zimnica okropna ze aż mnie trzeslo ... M wstał dac mi zimowe piżamy polarowe ... mam nadzieje ze jest wszystko ok z dzieciatkiem .
O jeeejjjjj, a nie mialas jakiejś biegunki ? Dobrze poza tym się czujesz?

Nie nić z tych rzeczy po prostu było mi bardzo zimno chwilowo później się ubralam i zasnęłam .
Muszę zapytać lekarza czy to normalne . Miałam tak na początku ciąży teraz się zdziwiłam .
I w sumie teraz myślę że dobrze ze zamówiłam ten detektor przyjdzie mi pewnie jutro

Hej :biggrin2:.

Motylku, Daga reszcze raz b. dziękuje za cenne info :). Czekam do prenatalnych i jak bedzie ok, to po nich kupie :).

Mam dzisiaj trochę drobnych spraw do pozałatwiania wiec pije kawke i w droge...
Miłego i spokojnego dzionka Wam zycze i udanych wizyt :tak:.

Nie nić z tych rzeczy po prostu było mi bardzo zimno chwilowo później się ubralam i zasnęłam .
Muszę zapytać lekarza czy to normalne . Miałam tak na początku ciąży teraz się zdziwiłam .
I w sumie teraz myślę że dobrze ze zamówiłam ten detektor przyjdzie mi pewnie jutro

Tez tak czasem mam. Kiedys maz o 3 w nocy wstawal mi koc podac. Wydaje mi się ze krazenie w ciazy nam się zmienia....

Pewnie tak , chociaż do tej pory było ok , wiem , że miałam dużo snów , może się spociłam przy nich i po prostu po przebudzeniu zimno mi się zrobiło

Nieraz miałam nagłe napady zimna. Za pierwszym razem w pierwszej ciąży bardzo się przestraszyłam, zwłaszcza, że było to w połączeniu z lekką biegunką :/ Potem przywykłam ;) Wydaje mi się, że każda tak czasem ma, chociaż oczywiście na wszelki wypadek nie wypowiem się, że „to na pewno normalne”.

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tego Angel Sounds. Ja mam taki, chociaż modelu nie pamiętam, i gdybym dzisiaj kupowała, to wzięłabym chyba ten z wyświetlaczem pokazującym tętno mamy i płodu, bo miałam dziecko schowane za łożyskiem i czasem sama nie wiedziałam, co słyszę. No i ten mój nie działał w pierwszym trymestrze i czwartym miesiącu, ale Ty jesteś szczupła z tego co pamiętam, więc może będziesz mieć więcej szczęścia.

reklama
Do góry