MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ile nie wspolzyjecie przed wizyta/usg?
Dwa dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile nie wspolzyjecie przed wizyta/usg?
O jeeejjjjj, a nie mialas jakiejś biegunki ? Dobrze poza tym się czujesz?Ja mam zakaz wiec u nas serduszkowania brak i odpukac na razie mi się nie chce xD
3 mam kciuki za wizyty !!! [emoji4]
Dzisiaj wystraszyłam się nie na żarty po 4 obudziłam się z taka zimnica okropna ze aż mnie trzeslo ... M wstał dac mi zimowe piżamy polarowe ... mam nadzieje ze jest wszystko ok z dzieciatkiem .
Dawno już tak mi się nie zdarzyło :/
Nie nić z tych rzeczy po prostu było mi bardzo zimno chwilowo później się ubralam i zasnęłam .
Muszę zapytać lekarza czy to normalne . Miałam tak na początku ciąży teraz się zdziwiłam .
I w sumie teraz myślę że dobrze ze zamówiłam ten detektor przyjdzie mi pewnie jutro
Nieraz miałam nagłe napady zimna. Za pierwszym razem w pierwszej ciąży bardzo się przestraszyłam, zwłaszcza, że było to w połączeniu z lekką biegunką :/ Potem przywykłam Wydaje mi się, że każda tak czasem ma, chociaż oczywiście na wszelki wypadek nie wypowiem się, że „to na pewno normalne”.Dzisiaj wystraszyłam się nie na żarty po 4 obudziłam się z taka zimnica okropna ze aż mnie trzeslo ... M wstał dac mi zimowe piżamy polarowe ... mam nadzieje ze jest wszystko ok z dzieciatkiem .
Dawno już tak mi się nie zdarzyło :/
Ja mam termin między 21 a 25 (w UK określają dopiero na USG genetycznym) i mam cichą nadzieję donosić aż do 2019Super żadnego nie urodziłam w terminie.. Teraz się modlę żeby przenosić ze 2 tygodnie i cieszyc sie jak najdłużej. No i najeść soę na święta
Syna urodziłam w 36tc, a córkę w 32...