reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok :)Przeziernosc 1,8 . Moj W byl ze mną i zapytał o płeć. Niewiadomo jeszcze ale prawdopodobnie chlopiec ;) ja tam wiem, ze chlopiec ;) no ale On dumny bo ma misję jak to chłop zeby ród przedłużyć ;)Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tymi statystykami, bo mi wyszło, że : trisonomia 21 - 1:806, trisonomia 18 - 1: 1684, a trisonomia 13 - <1:20000. To wyniki jeszcze bez krwi wiec mogą się zmienic.
Fantastyczne wieści[emoji8][emoji8]

Hej :) witam i gratuluję Wam Wszystkim. Ja mam termin na 24 grudnia :D jest jakaś mamusia, która ma taki sam??

Załączniki

• IMG_20180602_230856_125.jpg
    IMG_20180602_230856_125.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 69
Ja jutro przed wizytą odbieram wyniki krwi. Oby bylo dobrze. Szczególnie ze dawno nie robilam a po mojej operacji powinnam raz na pol roku. Przyszly moje cudowne włóczki i zaczęłam robic kocyk [emoji7] jak skoncze to pokaże[emoji3] ja juz leżę z moim nowym przyjscielem poducha rogalem gigantem. Dzidzia fika koziołki. Moze tej nocy bedzie mniej latania do wc bo w tamta noc to co pol godziny[emoji53] masakra
Trzymam kciuki za wizyty jutro[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Super :) żadnego nie urodziłam w terminie.. Teraz się modlę żeby przenosić ze 2 tygodnie i cieszyc sie jak najdłużej. No i najeść soę na święta :D
Syna urodziłam w 36tc, a córkę w 32...

Ja syna urodziłam 3 dni przed terminem w 39tyg. Teraz fajnie byloby byc na Swieta juz w domu, ale to takie moje odlegle marzenie...
Napisz coś więcej o sobie. Skad jestes?

Do góry