reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dagaa a Ty jaki masz? Jak czesto uzywasz?
O ten wlasnie psychiczny spokoj wewnętrzny chodzi :tak:!
Ja mam taki :) kosztowal 220+ koszt wysylki. Jest o tyle fajny, ze ma wyswietlacz i pokazuje tetno, co na poczatku bardzo ulatwilo sprawe bo latwo bylo mi pomylic dzwiek mojej tetnicy z biciem serca maluszka. A dzieki wyswietlaczowi widze tetno i nie mam wątpliwosci, ze to serce :)
Uzywam raz dziennie, znajduje 2 minutki słucham i koniec :) lekarz powiedzial, ze kozna uzywać do woli, w zaden sposob nie szkodzi to ani dziecku ani mamie.
Screenshot_20180605-224351.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180605-224351.jpg
    Screenshot_20180605-224351.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 326
reklama
Ja kupiłam tamten bo na fb na grupach polecali [emoji4] i nie chciałam przeplacac . A myślałam o tym co Daga ma [emoji4]
No a tętno tez pokazuje i wgl aplikacja jest i koleżanka mi film wysłała bo ma ten jak głośno słuchać fajnie i ze poleca . Ale dla mnie to ważne żeby słyszeć glownie [emoji4] tylko można się nabrać bo jest dużo angel sounds ja kupiłam oryginał dużo jest podróbek na allegro

Ja kupiłam tamten bo na fb na grupach polecali [emoji4] i nie chciałam przeplacac . A myślałam o tym co Daga ma [emoji4]
No a tętno tez pokazuje i wgl aplikacja jest i koleżanka mi film wysłała bo ma ten jak głośno słuchać fajnie i ze poleca . Ale dla mnie to ważne żeby słyszeć glownie [emoji4] tylko można się nabrać bo jest dużo angel sounds ja kupiłam oryginał dużo jest podróbek na allegro
O, nawet nie wiedzialam, ze jest aplikacja do podglądania tetna :) myslalam, ze angel sounds jest bez pomiaru tetna, bo tez nad nim myslalam :) to fajnie-to bardzo ułatwia znalezienie na poczatku.

O, nawet nie wiedzialam, ze jest aplikacja do podglądania tetna :) myslalam, ze angel sounds jest bez pomiaru tetna, bo tez nad nim myslalam :) to fajnie-to bardzo ułatwia znalezienie na poczatku.
Tak samo myślałam i owszem nie mają podróbki [emoji4] poczytałam doradzilam się
Ja i tak będę używać awaryjnie jak mnie myśli beda gryzly . Doszłam do wniosku ze czekanie tyle czasu na wizytę mnie wykończy.
Chyba ze małe w końcu zacznie kopać [emoji23] już nie mogę się doczekać . Ale jak będzie miało leniwy dzień to się tez przyda .
Boję się zeby tylko poszukać i słyszeć a nie nic i nic ale moze nie będzie tak źle .
Już wiem gdzie mam szukac po zdj od Julianny [emoji4]

Tak samo myślałam i owszem nie mają podróbki [emoji4] poczytałam doradzilam się
Ja i tak będę używać awaryjnie jak mnie myśli beda gryzly . Doszłam do wniosku ze czekanie tyle czasu na wizytę mnie wykończy.
Chyba ze małe w końcu zacznie kopać [emoji23] już nie mogę się doczekać . Ale jak będzie miało leniwy dzień to się tez przyda .
Boję się zeby tylko poszukać i słyszeć a nie nic i nic ale moze nie będzie tak źle .
Już wiem gdzie mam szukac po zdj od Julianny [emoji4]
Aż tak sie nie zagłębiałam w tenat, bo mi znowu polecono ten, ktory ja mam i M. kupił mi go w zasadzie za moimi plecami [emoji14] bo ja chcialam dopiero po prenatalnych kupic, ale teraz jestem mu wdzieczna za taki prezent :) Ty bedziesz miała łatwiej znalesc, bo ja pierwszy raz szukałam w 10 tygodniu i był ciezko :O im ciaza starsza i dzidzia wieksza, tym łatwiej :) ale fakt, narazie siedzi dosc nisko :)
Porównywalam czy to ten sam [emoji4] dokupilam jeszcze butle żelu za 3 zł [emoji23] bo nie wiem ile tego się uzywa

Link do: AngelSounds JPD-100s SMART - Wyłączny dystrybutor
Przyda sie, jeszcze długa droga przed nami, nie raz detektor pojdzie w ruch :D

Ja jutro przed wizytą odbieram wyniki krwi. Oby bylo dobrze. Szczególnie ze dawno nie robilam a po mojej operacji powinnam raz na pol roku. Przyszly moje cudowne włóczki i zaczęłam robic kocyk [emoji7] jak skoncze to pokaże[emoji3] ja juz leżę z moim nowym przyjscielem poducha rogalem gigantem. Dzidzia fika koziołki. Moze tej nocy bedzie mniej latania do wc bo w tamta noc to co pol godziny[emoji53] masakra
Trzymam kciuki za wizyty jutro[emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana ja tez szydelkuje :D z jakiej wloczki robisz? bo wlasnie sie zastanawiam jaka na zime najlepsza :)

reklama
Do góry