reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dagaa a Ty jaki masz? Jak czesto uzywasz?
O ten wlasnie psychiczny spokoj wewnętrzny chodzi :tak:!
Ja mam taki :) kosztowal 220+ koszt wysylki. Jest o tyle fajny, ze ma wyswietlacz i pokazuje tetno, co na poczatku bardzo ulatwilo sprawe bo latwo bylo mi pomylic dzwiek mojej tetnicy z biciem serca maluszka. A dzieki wyswietlaczowi widze tetno i nie mam wątpliwosci, ze to serce :)
Uzywam raz dziennie, znajduje 2 minutki słucham i koniec :) lekarz powiedzial, ze kozna uzywać do woli, w zaden sposob nie szkodzi to ani dziecku ani mamie.
Screenshot_20180605-224351.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180605-224351.jpg
    Screenshot_20180605-224351.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 323
reklama
Ja kupiłam tamten bo na fb na grupach polecali [emoji4] i nie chciałam przeplacac . A myślałam o tym co Daga ma [emoji4]
No a tętno tez pokazuje i wgl aplikacja jest i koleżanka mi film wysłała bo ma ten jak głośno słuchać fajnie i ze poleca . Ale dla mnie to ważne żeby słyszeć glownie [emoji4] tylko można się nabrać bo jest dużo angel sounds ja kupiłam oryginał dużo jest podróbek na allegro

Ja kupiłam tamten bo na fb na grupach polecali [emoji4] i nie chciałam przeplacac . A myślałam o tym co Daga ma [emoji4]
No a tętno tez pokazuje i wgl aplikacja jest i koleżanka mi film wysłała bo ma ten jak głośno słuchać fajnie i ze poleca . Ale dla mnie to ważne żeby słyszeć glownie [emoji4] tylko można się nabrać bo jest dużo angel sounds ja kupiłam oryginał dużo jest podróbek na allegro
O, nawet nie wiedzialam, ze jest aplikacja do podglądania tetna :) myslalam, ze angel sounds jest bez pomiaru tetna, bo tez nad nim myslalam :) to fajnie-to bardzo ułatwia znalezienie na poczatku.

O, nawet nie wiedzialam, ze jest aplikacja do podglądania tetna :) myslalam, ze angel sounds jest bez pomiaru tetna, bo tez nad nim myslalam :) to fajnie-to bardzo ułatwia znalezienie na poczatku.
Tak samo myślałam i owszem nie mają podróbki [emoji4] poczytałam doradzilam się
Ja i tak będę używać awaryjnie jak mnie myśli beda gryzly . Doszłam do wniosku ze czekanie tyle czasu na wizytę mnie wykończy.
Chyba ze małe w końcu zacznie kopać [emoji23] już nie mogę się doczekać . Ale jak będzie miało leniwy dzień to się tez przyda .
Boję się zeby tylko poszukać i słyszeć a nie nic i nic ale moze nie będzie tak źle .
Już wiem gdzie mam szukac po zdj od Julianny [emoji4]

Tak samo myślałam i owszem nie mają podróbki [emoji4] poczytałam doradzilam się
Ja i tak będę używać awaryjnie jak mnie myśli beda gryzly . Doszłam do wniosku ze czekanie tyle czasu na wizytę mnie wykończy.
Chyba ze małe w końcu zacznie kopać [emoji23] już nie mogę się doczekać . Ale jak będzie miało leniwy dzień to się tez przyda .
Boję się zeby tylko poszukać i słyszeć a nie nic i nic ale moze nie będzie tak źle .
Już wiem gdzie mam szukac po zdj od Julianny [emoji4]
Aż tak sie nie zagłębiałam w tenat, bo mi znowu polecono ten, ktory ja mam i M. kupił mi go w zasadzie za moimi plecami [emoji14] bo ja chcialam dopiero po prenatalnych kupic, ale teraz jestem mu wdzieczna za taki prezent :) Ty bedziesz miała łatwiej znalesc, bo ja pierwszy raz szukałam w 10 tygodniu i był ciezko :O im ciaza starsza i dzidzia wieksza, tym łatwiej :) ale fakt, narazie siedzi dosc nisko :)
Porównywalam czy to ten sam [emoji4] dokupilam jeszcze butle żelu za 3 zł [emoji23] bo nie wiem ile tego się uzywa

Link do: AngelSounds JPD-100s SMART - Wyłączny dystrybutor
Przyda sie, jeszcze długa droga przed nami, nie raz detektor pojdzie w ruch :D

Ja jutro przed wizytą odbieram wyniki krwi. Oby bylo dobrze. Szczególnie ze dawno nie robilam a po mojej operacji powinnam raz na pol roku. Przyszly moje cudowne włóczki i zaczęłam robic kocyk [emoji7] jak skoncze to pokaże[emoji3] ja juz leżę z moim nowym przyjscielem poducha rogalem gigantem. Dzidzia fika koziołki. Moze tej nocy bedzie mniej latania do wc bo w tamta noc to co pol godziny[emoji53] masakra
Trzymam kciuki za wizyty jutro[emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana ja tez szydelkuje :D z jakiej wloczki robisz? bo wlasnie sie zastanawiam jaka na zime najlepsza :)

reklama
Do góry