reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok :)Przeziernosc 1,8 . Moj W byl ze mną i zapytał o płeć. Niewiadomo jeszcze ale prawdopodobnie chlopiec ;) ja tam wiem, ze chlopiec ;) no ale On dumny bo ma misję jak to chłop zeby ród przedłużyć ;)Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tymi statystykami, bo mi wyszło, że : trisonomia 21 - 1:806, trisonomia 18 - 1: 1684, a trisonomia 13 - <1:20000. To wyniki jeszcze bez krwi wiec mogą się zmienic.

Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok :)Przeziernosc 1,8 . Moj W byl ze mną i zapytał o płeć. Niewiadomo jeszcze ale prawdopodobnie chlopiec ;) ja tam wiem, ze chlopiec ;) no ale On dumny bo ma misję jak to chłop zeby ród przedłużyć ;)Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tymi statystykami, bo mi wyszło, że : trisonomia 21 - 1:806, trisonomia 18 - 1: 1684, a trisonomia 13 - <1:20000. To wyniki jeszcze bez krwi wiec mogą się zmienic.
Super

Gratuluję udanych wizyt :) rośnijcie zdrowo ;*

Ja poczytałam ale padam nie powiem na co ... chyba przedobrzyłam , cały dzień z glową w szafie a na wieczór wzięłam węza i grządki sobie podlewałam a ze ten się spsuł i mnie całą oblał po czym przyszła chmura i zaczął padać deszcz i mam taki wnerw , że przyszłam do domu biorę kąpiel i mam w nosie wrrr

Julianna współczuje teściowej :/

Dla mnie najważniejsze w wózku muszą być duże pompowane koła, duzo miejsca pod wózkiem na "bagaż", skretne przednie koła, łatwość skladnia, amortyzacja, lekki (choć z tym nie łatwo w wózkach 2w1), pojemna torba, większa rozkladana budka chroniąca przed wiatrem, parasolka, łatwo wypinajaca się gondola czy spacerowka że stelazu (blokada zabezpieczeń).

Ja akurat mam ograniczony budżet, przy córce miałam tako warrior, wózek ok, ale miał swoje minusy. Bardzo podobało się wózek bebetto nico, ale nie na moją kieszeń, chyba że znajdę tańsza używki lub coś innego wpadnie w oko [emoji4]
Bebetto nico ogolnie polecam ale my np zamienilismy na lżejszy bo te 2w1 są mega ciężkie i pół bagażnika zajmują.

Usg miałaś przez brzuch? Super, że jednak byłaś z partnerem :-)

Mi też się podoba ta Deluxe A powiedz Mi jak ona jest zamocowana na stelażu to nie buja się Bo takie jakieś mam obawy, ostatnio widziałam kobitke która miała trojkolowca I gondola bujalo w górę i dół Ale nie wiem co to był za model wózka.
Trochę dziwnie mi się na początku patrzyło na te adaptery, no bo jednak dwa kawałki plastiku, a tyle muszą unieść :) Ale gondola wisi stabilnie. Wydaje mi się, że bujanie to głównie kwestia amortyzacji samego wózka. Ogólnie stabilnie, ale na pewno nie wkładałabym tam dziecka powyżej normy, na przykład zmęczonego dwulatka, czy coś, bałabym się ;)

A mogłabyś mi podać link do tego bliźniaczego ? Bo ja tak patrzę te wózki ale za beznadziejne wszystkie [emoji19]
Mnie wyskakują głównie wyniki z UK, bo mieszkam w Anglii. Wpisz sobie w Google „Baby Jogger City Mini GT double” albo „bliźniaczy” i znajdziesz :)

i-baby-jogger-city-mini-gt-double-black-spacerowy.jpg

Trochę dziwnie mi się na początku patrzyło na te adaptery, no bo jednak dwa kawałki plastiku, a tyle muszą unieść :) Ale gondola wisi stabilnie. Wydaje mi się, że bujanie to głównie kwestia amortyzacji samego wózka. Ogólnie stabilnie, ale na pewno nie wkładałabym tam dziecka powyżej normy, na przykład zmęczonego dwulatka, czy coś, bałabym się ;)

Mnie wyskakują głównie wyniki z UK, bo mieszkam w Anglii. Wpisz sobie w Google „Baby Jogger City Mini GT double” albo „bliźniaczy” i znajdziesz :)

i-baby-jogger-city-mini-gt-double-black-spacerowy.jpg
Oki dzięki [emoji4]

Usg miałaś przez brzuch? Super, że jednak byłaś z partnerem :-)
Tak. Przez brzuch. Nie miałam nic do gadania bo wpakował sie ze mna do gabinetu... Zdążył tylko zapytac lekarza czy jako sprawca może tez wejsc no i nie mialam co protestowac... Dostalismy plytkę i od razu pokazalismy mlodemu mojemu. Jakos byl malo zainteresowany ;) ucieszyl sie tylko z tego ze prawdopodobnie brat a nie siostra ;)

reklama
Tak. Przez brzuch. Nie miałam nic do gadania bo wpakował sie ze mna do gabinetu... Zdążył tylko zapytac lekarza czy jako sprawca może tez wejsc no i nie mialam co protestowac... Dostalismy plytkę i od razu pokazalismy mlodemu mojemu. Jakos byl malo zainteresowany ;) ucieszyl sie tylko z tego ze prawdopodobnie brat a nie siostra ;)

Super ze wszystko dobrze :biggrin2:. Uczyli jednak dalej daja płytki. Ciekawe czy ja tez w S-c dostane... A jak lekarz, ok?

Do góry