MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ja tez[emoji123]No ba już mam upatrzony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez[emoji123]No ba już mam upatrzony
Hej kochane, dzisiaj dobry dzień, zaraz lecimy na spotkanie z bobasem i badania prenatalne, wierzymy, że wszystko jest dobrze, obym wróciła do Was z dobrymi wieściami po cichu licze na poznanie płci trzymam kciuki za Wszystkie wizytujace dziś dziewczyny! :*
Super wieści I piękna Przeziernosc :* nie mogę się doczekać zdjatekJuż po wizycie, maleństwo ma 6,2cm i jest nadaktywne, cały czas podskakiwało, ledwo dało się zbadać taką zabawę dzisiaj sobie urządziło, brykało za trzech, 30 sekund nie uleżało spokojnie Przyzierność 1,09 czyli bardzo dobrze z tego co lekarz mi powiedział, później wrzucę fotkę
Moze specjalnie to zrobiła[emoji53][emoji53][emoji53]Trzymam.kciuki za wizyty!
Byłam w Zusie i wiecie co? Moja zajebista szefowa nie dostarczyła do zusu mojego l4 z poczatku maja!!!!! Co najlepsze, najprawdopodobniej je zgubiła dalam jej czas do piatku, bo w piatek mam wizyte i w razie czego zalatwie duplikat l4 z maja, bo juz dzwonilam do przychodni. Ale k*wa to rowna sie z tym, ze w tym msc nie doczekam sie kasy!!!! Kolejne l4 wysylam sobie sama do zusu. Jestem wsciekla. Jestemwkurwiona na maksa, bo wsciekla to za malo powiedziane!!!
Fantastycznie[emoji8][emoji8]Już po wizycie, maleństwo ma 6,2cm i jest nadaktywne, cały czas podskakiwało, ledwo dało się zbadać taką zabawę dzisiaj sobie urządziło, brykało za trzech, 30 sekund nie uleżało spokojnie Przyzierność 1,09 czyli bardzo dobrze z tego co lekarz mi powiedział, później wrzucę fotkę
Wspaniała wiadomość :*Już po wizycie, maleństwo ma 6,2cm i jest nadaktywne, cały czas podskakiwało, ledwo dało się zbadać taką zabawę dzisiaj sobie urządziło, brykało za trzech, 30 sekund nie uleżało spokojnie Przyzierność 1,09 czyli bardzo dobrze z tego co lekarz mi powiedział, później wrzucę fotkę
Nie, akuray tego jestem pewna, ze nieMoze specjalnie to zrobiła[emoji53][emoji53][emoji53]
A to mój brykający fasolek
Jak ślicznie widać wszystko[emoji7] o plec pytalas?A to mój brykający fasolek