reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Trzymam kciuki za wizyty :)

Ja dzis tez mam ale z corka u dentysty hehe :) wiekszy stres niz jak ide na swoje usg ale dam rade. Pozniej moze mojego wyciagne nad wode jesli sie pogoda nie zepsuje :)[/QUOTEj . Ja juz powiedziala. ,ze nigdy w zyciu niw pojde z synem do dentysty niwch On idzie. Moj maly taki cyrk przy tym robi ,ze az wstyd. Ucieka ganiałam go po korytarzu placze ,kopie nie da rady mu do buzi zagladnac. Powidzenie twoja pewnie grzeczna u dentysty tylko moj taki wariat.

Dzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.
Powodzenia i daj znać ;)

Hej ja dziś byłam w Luxmed załatwiłam z lekarzem że potrzebne są mi skierowania na badania, on wystawił mi kartę ciąży I napisał adnotacje abym przychodziła do rejestracji ze skierowaniem na badania od swojego lekarza, więc dla mnie super opcja ;)

Trzymam.kciuki za wizyty!
Byłam w Zusie i wiecie co? Moja zajebista szefowa nie dostarczyła do zusu mojego l4 z poczatku maja!!!!! Co najlepsze, najprawdopodobniej je zgubiła :) dalam jej czas do piatku, bo w piatek mam wizyte i w razie czego zalatwie duplikat l4 z maja, bo juz dzwonilam do przychodni. Ale k*wa to rowna sie z tym, ze w tym msc nie doczekam sie kasy!!!! Kolejne l4 wysylam sobie sama do zusu. Jestem wsciekla. Jestemwkurwiona na maksa, bo wsciekla to za malo powiedziane!!!

Hejo:)! Ale się dzisiaj wyspałam. Synowi odwołali pierwszą lekcję i miał na 8:50 więc podpaliśmy do 8:00. Juz nie mogę doczekać się wakacji. W końcu sobie oboje odeśpimy. Przed tym co czeka nas później w grudniu... hihi... Już się boję... ;) mój syn do drugiego roku życia nie dał nam przespać żadnej nocki.

Kciukasy za wizytujace. Czekamy na same dobre wieści :laugh2:!

Dagaa tez bym się niezle wk.... O za babsko :no2:.

Kacprysiowo i co dalej mowił lekarz, dodatkowe badania? Glowa do gory. Musi byc dobrze. Najwaniejsze ze dzidzi rozwoja się prawidłowo :).

Trzymam.kciuki za wizyty!
Byłam w Zusie i wiecie co? Moja zajebista szefowa nie dostarczyła do zusu mojego l4 z poczatku maja!!!!! Co najlepsze, najprawdopodobniej je zgubiła :) dalam jej czas do piatku, bo w piatek mam wizyte i w razie czego zalatwie duplikat l4 z maja, bo juz dzwonilam do przychodni. Ale k*wa to rowna sie z tym, ze w tym msc nie doczekam sie kasy!!!! Kolejne l4 wysylam sobie sama do zusu. Jestem wsciekla. Jestemwkurwiona na maksa, bo wsciekla to za malo powiedziane!!!
Przecież to ważny dokument widać jaka odpowiedzialna kobieta , w palę się nie mieści

Już po wizycie, maleństwo ma 6,2cm i jest nadaktywne, cały czas podskakiwało, ledwo dało się zbadać taką zabawę dzisiaj sobie urządziło, brykało za trzech, 30 sekund nie uleżało spokojnie :D Przyzierność 1,09 czyli bardzo dobrze z tego co lekarz mi powiedział, później wrzucę fotkę :)

reklama
Do góry