reklama
natka100
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizyty
Ja dzis tez mam ale z corka u dentysty hehe wiekszy stres niz jak ide na swoje usg ale dam rade. Pozniej moze mojego wyciagne nad wode jesli sie pogoda nie zepsuje [/QUOTEj . Ja juz powiedziala. ,ze nigdy w zyciu niw pojde z synem do dentysty niwch On idzie. Moj maly taki cyrk przy tym robi ,ze az wstyd. Ucieka ganiałam go po korytarzu placze ,kopie nie da rady mu do buzi zagladnac. Powidzenie twoja pewnie grzeczna u dentysty tylko moj taki wariat.
Powodzenia i daj znaćDzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.
MatiMar
Hej ja dziś byłam w Luxmed załatwiłam z lekarzem że potrzebne są mi skierowania na badania, on wystawił mi kartę ciąży I napisał adnotacje abym przychodziła do rejestracji ze skierowaniem na badania od swojego lekarza, więc dla mnie super opcja
Martynka_K
No to idealnie Kiedy masz nastepną wizytę?
20.06 bo kończy mi się L4 ale to wizyta bez USG bo chodzę na NFZ... tak myślę sobie że zapisze się gdzieś prywatnie na samo USG gdzieś za półtora miesiąca
Dagaa11
Trzymam.kciuki za wizyty!
Byłam w Zusie i wiecie co? Moja zajebista szefowa nie dostarczyła do zusu mojego l4 z poczatku maja!!!!! Co najlepsze, najprawdopodobniej je zgubiła dalam jej czas do piatku, bo w piatek mam wizyte i w razie czego zalatwie duplikat l4 z maja, bo juz dzwonilam do przychodni. Ale k*wa to rowna sie z tym, ze w tym msc nie doczekam sie kasy!!!! Kolejne l4 wysylam sobie sama do zusu. Jestem wsciekla. Jestemwkurwiona na maksa, bo wsciekla to za malo powiedziane!!!
Byłam w Zusie i wiecie co? Moja zajebista szefowa nie dostarczyła do zusu mojego l4 z poczatku maja!!!!! Co najlepsze, najprawdopodobniej je zgubiła dalam jej czas do piatku, bo w piatek mam wizyte i w razie czego zalatwie duplikat l4 z maja, bo juz dzwonilam do przychodni. Ale k*wa to rowna sie z tym, ze w tym msc nie doczekam sie kasy!!!! Kolejne l4 wysylam sobie sama do zusu. Jestem wsciekla. Jestemwkurwiona na maksa, bo wsciekla to za malo powiedziane!!!
Aguu..la
Hejo! Ale się dzisiaj wyspałam. Synowi odwołali pierwszą lekcję i miał na 8:50 więc podpaliśmy do 8:00. Juz nie mogę doczekać się wakacji. W końcu sobie oboje odeśpimy. Przed tym co czeka nas później w grudniu... hihi... Już się boję... mój syn do drugiego roku życia nie dał nam przespać żadnej nocki.
Kciukasy za wizytujace. Czekamy na same dobre wieści !
Dagaa tez bym się niezle wk.... O za babsko .
Kacprysiowo i co dalej mowił lekarz, dodatkowe badania? Glowa do gory. Musi byc dobrze. Najwaniejsze ze dzidzi rozwoja się prawidłowo .
Kciukasy za wizytujace. Czekamy na same dobre wieści !
Dagaa tez bym się niezle wk.... O za babsko .
Kacprysiowo i co dalej mowił lekarz, dodatkowe badania? Glowa do gory. Musi byc dobrze. Najwaniejsze ze dzidzi rozwoja się prawidłowo .
karOls9
Przecież to ważny dokument widać jaka odpowiedzialna kobieta , w palę się nie mieściTrzymam.kciuki za wizyty!
PatkaPatka
Już po wizycie, maleństwo ma 6,2cm i jest nadaktywne, cały czas podskakiwało, ledwo dało się zbadać taką zabawę dzisiaj sobie urządziło, brykało za trzech, 30 sekund nie uleżało spokojnie Przyzierność 1,09 czyli bardzo dobrze z tego co lekarz mi powiedział, później wrzucę fotkę
reklama
Dagaa11
A no. Niestety, to jest minus mojej firmy, ze jak sobie czegos sama nie dppilnujesz to lipa.Przecież to ważny dokument widać jaka odpowiedzialna kobieta , w palę się nie mieści