reklama
Anet29
Fanka BB :)
Hej, trzymam kciuki za wszystkie wizyty :*:*!!!! Ja wczoraj wpłaciłam i zaklepalam usg prywatne na 19.06 w celu poznania płci także 19.15 sprawdzam kto tam na 100% mieszka
Super a czy wy tez ogladacie juz rzeczy dla bobasow? Ja ogladam wozki i sie zastanawiam co zrobic
No ba już mam upatrzonySuper a czy wy tez ogladacie juz rzeczy dla bobasow? Ja ogladam wozki i sie zastanawiam co zrobic
Ja też wózek mam upatrzony nawet 2 ale jednego cena mnie odstrasza i nie jestem pewna jak się będą sprawować na różnych powierzchniachSuper a czy wy tez ogladacie juz rzeczy dla bobasow? Ja ogladam wozki i sie zastanawiam co zrobic
Trzymam kciuki za wizytujące!
PatkaPatka
Hej kochane, dzisiaj dobry dzień, zaraz lecimy na spotkanie z bobasem i badania prenatalne, wierzymy, że wszystko jest dobrze, obym wróciła do Was z dobrymi wieściami po cichu licze na poznanie płci trzymam kciuki za Wszystkie wizytujace dziś dziewczyny! :*
N
Niespełniona
Gość
W którym tc jesteś??Hej, trzymam kciuki za wszystkie wizyty :*:*!!!! Ja wczoraj wpłaciłam i zaklepalam usg prywatne na 19.06 w celu poznania płci także 19.15 sprawdzam kto tam na 100% mieszka
Obecnie 14+2, na usg będę 16+2W którym tc jesteś??
reklama
motylkowelove
Dzień dobry Brzuchatki [emoji7]
3 mam kciuki za wizyty i czekamy na wieści będzie wszystko ok jestem pewna [emoji4]
Ja dopiero wstaje i nie specjalnie mi się chce [emoji23]
3 mam kciuki za wizyty i czekamy na wieści będzie wszystko ok jestem pewna [emoji4]
Ja dopiero wstaje i nie specjalnie mi się chce [emoji23]