reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, trzymam mocno kciuki za wizytujace dzisiaj i prosze o mocne kciukasy za nas. Ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy po krotkim urlopie ale tak mi sie juz nie chce ze pojde szybciej na l4 niz obiecalam. Pogoda u nas na pomorzu zrobila sie chlodna i widze za oknem nawet deszcz padal i temperatura 14 toz to szok. Miłego dziewczyny. Stresuje sie straszne zeby wszystko z kropeczka bylo dobrze!
Trzymam kciuki i proszę o to samo...

reklama
Witajcie we wtorek. Dzisiaj mam wizytę na NFZ. Mam zamiar chodzić prywatnie i na NFZ. Czy któraś z Was też tak robi? Ostatnio wykończyły mnie finansowo badania krwi... chce spróbować ze skierowaniem NFZ. Jak sobie pomyślę ile miesięcznie mi z wypłaty biorą na składki zdrowotne to stwierdziłam, że trzeba z tego skorzystać

Dzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.

Dzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.

Trzymam kciuki!:) będzie dobrze

Trzymam kciuki za wizyty Kobietki[emoji7]

Ja chodze prywatnie ale jak moj lekarz ma termin to ide na lux med bo mam od męża z pracy. Badania z krwi tez mi dal na lux med i tylko za dwa musialam dopłacić dlatego dopiero teraz robilam badania. Jutro odbieram wyniki akurat przed wizytą. Zaczynam sie stresować [emoji53] nie mam w sumie powodów ale wiadomo jak kazda z nas ma to samo.

Wczoraj bylam z najstarszym synem u chirurgia i ma podejrzenie choroby Hirshprunga, narazie badamy.

U mnie goraco juz mega. Wczoraj w jednej czesi mojego miasta gdzie pracuje moj maz bardzo padało a kolo domu nic[emoji23] a zapowiadaja codziennie burze. Odleglosc pracy od domu ma zaledwie 5- 6 km[emoji23] ale u nas góry to tak czesto jest.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty , głowy do góry musi być dobrze wyjścia nie ma , [emoji4]
Ja popijam kawkę i ogladam tv , młody w przedszkolu to można poleniuchować [emoji23]
Miłego i spokojnego wtorku [emoji4]

Trzymam kciuki za wizyty :)

Ja dzis tez mam ale z corka u dentysty hehe :) wiekszy stres niz jak ide na swoje usg ale dam rade. Pozniej moze mojego wyciagne nad wode jesli sie pogoda nie zepsuje :)

reklama
Do góry