reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, trzymam mocno kciuki za wizytujace dzisiaj i prosze o mocne kciukasy za nas. Ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy po krotkim urlopie ale tak mi sie juz nie chce ze pojde szybciej na l4 niz obiecalam. Pogoda u nas na pomorzu zrobila sie chlodna i widze za oknem nawet deszcz padal i temperatura 14 toz to szok. Miłego dziewczyny. Stresuje sie straszne zeby wszystko z kropeczka bylo dobrze!
Trzymam kciuki i proszę o to samo...

reklama
Witajcie we wtorek. Dzisiaj mam wizytę na NFZ. Mam zamiar chodzić prywatnie i na NFZ. Czy któraś z Was też tak robi? Ostatnio wykończyły mnie finansowo badania krwi... chce spróbować ze skierowaniem NFZ. Jak sobie pomyślę ile miesięcznie mi z wypłaty biorą na składki zdrowotne to stwierdziłam, że trzeba z tego skorzystać

Dzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.

Dzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.

Trzymam kciuki!:) będzie dobrze

Trzymam kciuki za wizyty Kobietki[emoji7]

Ja chodze prywatnie ale jak moj lekarz ma termin to ide na lux med bo mam od męża z pracy. Badania z krwi tez mi dal na lux med i tylko za dwa musialam dopłacić dlatego dopiero teraz robilam badania. Jutro odbieram wyniki akurat przed wizytą. Zaczynam sie stresować [emoji53] nie mam w sumie powodów ale wiadomo jak kazda z nas ma to samo.

Wczoraj bylam z najstarszym synem u chirurgia i ma podejrzenie choroby Hirshprunga, narazie badamy.

U mnie goraco juz mega. Wczoraj w jednej czesi mojego miasta gdzie pracuje moj maz bardzo padało a kolo domu nic[emoji23] a zapowiadaja codziennie burze. Odleglosc pracy od domu ma zaledwie 5- 6 km[emoji23] ale u nas góry to tak czesto jest.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty , głowy do góry musi być dobrze wyjścia nie ma , [emoji4]
Ja popijam kawkę i ogladam tv , młody w przedszkolu to można poleniuchować [emoji23]
Miłego i spokojnego wtorku [emoji4]

Trzymam kciuki za wizyty :)

Ja dzis tez mam ale z corka u dentysty hehe :) wiekszy stres niz jak ide na swoje usg ale dam rade. Pozniej moze mojego wyciagne nad wode jesli sie pogoda nie zepsuje :)

reklama
Do góry