reklama
Totois30
Fanka BB :)
Dziewczyny! Moj detektor juz w drodze! I teraz pytanko. Caly czas zapominam poprosic zeby lekarz pokazal mi gdzie dzidzia a to moja pierwsza dzidzia w brzuchu wiec nie wiem na prenatalnych dostalam info, ze lozysko zlokalizowane w tylnej scianie wysoko. Tzn ze trudniej mi bedzie znalezc tetno, latwiej, czy bez znaczenia? Bede wdzieczna dziewuszki za jakies wskazowki co do szukania:* @Julianna_Szcz dzieki za filmik:* napisalam priv
Gratuluje wizyt!!!
Gratuluje wizyt!!!
motylkowelove
Każdy ma inne podejście kochane moje ani nikomu nie narzucam , nie nie nie , kazdy ma swoje życie rodzinne , rózne charaktery itd. różnych facetów tylko padło pytanie i luźna rozmowa Cóż my z Mężem jesteśmy jak jedno po prostu , 0 tabu , żadnego jakiegoś tam , " bo ja się krepuje " czy on .
No nie mamy czegoś takiego i też nie twierdze , że to jest źle po prostu tak mamy zawsze razem , kiedy jest możliwość , no wiadomo na monity ze mną nie chodził bo po co , w ciąży jest cały czas przy mnie ale od zawsze tak było czy źle czy dobrze i nie chodzi tutaj o trzymanie za raczkę bo akurat jak bylismy w UK on musiał sobie radzić sam ja sama w obcym wielkim mieście , a to że jesteśmy jak papużki to od początku tak było ale już widzieliśmy się w różnych sytuacjach , ja też kiedyś bym się przekręciła prawie i niestety on był jeszcze za granicą ja na intensywnej i ból był straszny kiedy nie wiadomo było czy się żegnać czy co na odległość ... teraz nawet jak się boimy to razem , czy o siebie czy o to najcenniesze dzieciątko , na które czekamy także każda robi jak chce , bo różnie nas życie łączy i weryfikuje , ale też nikt nie jest lepszy czy gorszy przez swoje postępowanie była luźna rozmowa i tyle ktoś się krępuje nie bierze proste wazne zeby nie robić nic na siłe
No nie mamy czegoś takiego i też nie twierdze , że to jest źle po prostu tak mamy zawsze razem , kiedy jest możliwość , no wiadomo na monity ze mną nie chodził bo po co , w ciąży jest cały czas przy mnie ale od zawsze tak było czy źle czy dobrze i nie chodzi tutaj o trzymanie za raczkę bo akurat jak bylismy w UK on musiał sobie radzić sam ja sama w obcym wielkim mieście , a to że jesteśmy jak papużki to od początku tak było ale już widzieliśmy się w różnych sytuacjach , ja też kiedyś bym się przekręciła prawie i niestety on był jeszcze za granicą ja na intensywnej i ból był straszny kiedy nie wiadomo było czy się żegnać czy co na odległość ... teraz nawet jak się boimy to razem , czy o siebie czy o to najcenniesze dzieciątko , na które czekamy także każda robi jak chce , bo różnie nas życie łączy i weryfikuje , ale też nikt nie jest lepszy czy gorszy przez swoje postępowanie była luźna rozmowa i tyle ktoś się krępuje nie bierze proste wazne zeby nie robić nic na siłe
motylkowelove
@Kruszka mnie głwa boli codziennie od 5 dni... Nie jest to taki bol niedający żyć, ale codziennie czuje, ze mam głowe. Juz mam dosc
Pijesz duuużo wody ? zazwyczaj pomaga
Dagaa11
Kurcze nie wiem czy lokalizacja łożyska utrudnia znalezoenie serduszka, wiem napewno, ze im ciąża starsza tym łatwiej ja znajduje serfuszko dość nisko, można powiedzieć, że mniej wiecej na lini włosow łonowych (wybacz, nie wiem jak inaczej to określić). Raz wyzej, raz niżej, czasem po środku, innym razem bardziej z prawej lub lewej. Dzidzia często ucieka podczas badania tak naprawde musisz poszukac na spokojnie, milimetr po milimetrze uda sie, to nie jest takie trudne jak sie wydajeDziewczyny! Moj detektor juz w drodze! I teraz pytanko. Caly czas zapominam poprosic zeby lekarz pokazal mi gdzie dzidzia a to moja pierwsza dzidzia w brzuchu wiec nie wiem na prenatalnych dostalam info, ze lozysko zlokalizowane w tylnej scianie wysoko. Tzn ze trudniej mi bedzie znalezc tetno, latwiej, czy bez znaczenia? Bede wdzieczna dziewuszki za jakies wskazowki co do szukania:* @Julianna_Szcz dzieki za filmik:* napisalam priv
Gratuluje wizyt!!!
Mnie głowa boli ze zbyt niskiego ciśnienia. Jak tylko czuję, że mnie to dopada to aplikuję kawę i w miarę możliwości idę się poruszać
G
gość 94049
Gość
Mnie głowa boli od trzech tygodni jakoś. Ciśnienie mam ok, bo mierzylam i u mamy i w pracy i dziś u gina. Wodę pije nałogowo, wiec to nie to. Może zmęczenie. Kawy za bardzo nie pije, bo mnie odrzuca, a lubiłam wypić dwie w ciągu dnia. Także zobaczymy, to może być zmęczenie. Mimo, że M odciąża mnie we wszystkim, zabiera dzieci na podwórko bym mogła odsypiac to to nie pomaga. Gin liczy, że jak płynnie przejdę w drugi tr to się unormuje. Przede wszystkim musze juz odpoczywać, koniec z praca.
motylkowelove
Moze pogoda i hormony tak działaja mnie to czasami boli tylko
reklama
motylkowelove
wiem , że to daleko ale na fb ktoś udostepnił świetne hehe
Link do: Niecodziennegadzety.pl - Sklep z zabawkami dla dziecka > Gadający Chomik- Interaktywna zabawka ➜ Gadający Chomik- Interaktywna zabawka
Link do: Niecodziennegadzety.pl - Sklep z zabawkami dla dziecka > Gadający Chomik- Interaktywna zabawka ➜ Gadający Chomik- Interaktywna zabawka