reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Shiran ja syna rodziłam w listopadzie. Bylo zimno. Ale nikt okien nie otwieral. W szpitalu tem byla ok. Dobrze wspominam tamten czas.
Mój starszy jest z listopada. Drugi z sierpnia. Wszystko ma swoje plusy o minusy :)
U mnie króluja lody i tic taci [emoji23]
U mnie lody, inne słodycze bleee

Ratunku[emoji22][emoji22][emoji22] jest 4:50 a ja od 1 nie śpię [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] głowa mi zaraz wybuchnie z niewyspania. Muszę odwołać wszystkie klientki w pracy bo nie dam rady. Az mi sie chce płakać. Macie jakieś rady? Pierwszy raz w życiu tak mam. Jestem zalamana. Mam smieciow umowe i nawet na L4 iść nie mogę[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
O kurcze, strasznie współczuję... Możesz wziąć paracetamol, może okład zrób. Trzymaj się...

Ja właśnie śmigam do pracy, dziś komunikacją, bo po południu mam usg i będę wracać z M. Przed długim weekendem będą straszne korki, wiec juz lepiej jednym autem się przemieszczać. A do gina podrzuci mnie koleżanka z pracy, bo tamtędy przejeżdża.
Trzymajcie kciukasy, a jak się modlicie to poproszę o " zdrowaske" :)
Dobrego dnia :)

reklama
Witam Was o raany znowu sny i chyba pol nocy sie smialam przez sen :D pierwszy raz mi sie to zdarzylo bo zazwyczaj byl placz.

Mój starszy jest z listopada. Drugi z sierpnia. Wszystko ma swoje plusy o minusy :)

U mnie lody, inne słodycze bleee

O kurcze, strasznie współczuję... Możesz wziąć paracetamol, może okład zrób. Trzymaj się...

Ja właśnie śmigam do pracy, dziś komunikacją, bo po południu mam usg i będę wracać z M. Przed długim weekendem będą straszne korki, wiec juz lepiej jednym autem się przemieszczać. A do gina podrzuci mnie koleżanka z pracy, bo tamtędy przejeżdża.
Trzymajcie kciukasy, a jak się modlicie to poproszę o " zdrowaske" :)
Dobrego dnia :)

Trzymam kciuki ;)

Ratunku[emoji22][emoji22][emoji22] jest 4:50 a ja od 1 nie śpię [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] głowa mi zaraz wybuchnie z niewyspania. Muszę odwołać wszystkie klientki w pracy bo nie dam rady. Az mi sie chce płakać. Macie jakieś rady? Pierwszy raz w życiu tak mam. Jestem zalamana. Mam smieciow umowe i nawet na L4 iść nie mogę[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Ja czasem mam tak ze nie potrafie zasnac do 2,3 a pozniej juz sie budze o 6,7 i ledwo chodze a czasem o 21 juz spie rowno z dzieciakami. Wiem ze to pewnie nie porownywalne, jak masz mozliwosc to odwolaj wszystko zostan w domu i odespi :)

Hej dziewczynki.Cięzko mi na bierząco czytać co klikacie.Nie mam zbytnio czasu na neta.Wszystko przez remont i tą przeprowadzkę i tak co weekend jezdzimy 130 km...Męczy mnie to strasznie ale co zrobić.Lada chwila będzie lipiec i czas doopki wsadzić w nowy w końcu już własny dom:)
Ostatnio odrzuca mnie od mięsa jedynie czasem zjem pierś z kurczaka na parze polany jogurtem naturalnym z dodatkiem czosnku i ogórkiem zielonym...najchętniej to jadłabym same warzywa i za pomidorami to wprost szaleję a ogólnie nigdy za nimi nie przepadałam.
Dziś znów wyjeżdzmy do tego naszego raju na ziemi:) Wracam w niedziele wiec znów tyle zaległości będzie w czytaniu;/
Miłego dnia kochane;)

Cześć
Takie dziwne sny mi się dziś śniły, np śniło mi się że miałam usg i widziałam całą dzidzie jak na żywo ze była to dziewczynka ale twarz miała mojej córki i jakoś tak zawiedziona byłam płcią, aż mi tak przykro się zrobiło nie wiem czemu.

W ogole jakiś wieczór dziwny, wykąpałam córkę bo cała z przedszkola w piasku była położyłam spać, kimnelo mi się i obudziłam się o 22:30 szybko się udał poszłam spać i zasnąć dobra godzinę lub ponad nie mogłam. Rano jak zombie.

Miałam się rano gdzieś prywatnie zarejestrować ale tak gdzie chciałam to rejestracja od 12 mam nadzieję że ktoś mnie dziś jeszcze przyjmie.

U mnie nadal upały, aż zdechnąć idzie. Wczoraj chmury postraszyly i poszły bokiem, ani kropla nie spadła.

Kciuki za wizyty.
Miłego dnia

Eh a ja zawsze tyle slodyczy jadlam a teraz jedynie dwie kostki czekolady przelkne ewentualnie jakies ciastko, krowki dostalam i leza a wczesniej je uwielbialam i zjadlabym wszystkie na raz, nie wiem co sie ze mna dzieje :D w ciazy z corkami potrafilam zjesc 2 tabliczki czekolady odrazu.

U mnie też słodycze nie wchodzą, a zawsze jadłam tonami.

Cześć
Takie dziwne sny mi się dziś śniły, np śniło mi się że miałam usg i widziałam całą dzidzie jak na żywo ze była to dziewczynka ale twarz miała mojej córki i jakoś tak zawiedziona byłam płcią, aż mi tak przykro się zrobiło nie wiem czemu.

W ogole jakiś wieczór dziwny, wykąpałam córkę bo cała z przedszkola w piasku była położyłam spać, kimnelo mi się i obudziłam się o 22:30 szybko się udał poszłam spać i zasnąć dobra godzinę lub ponad nie mogłam. Rano jak zombie.

Miałam się rano gdzieś prywatnie zarejestrować ale tak gdzie chciałam to rejestracja od 12 mam nadzieję że ktoś mnie dziś jeszcze przyjmie.

U mnie nadal upały, aż zdechnąć idzie. Wczoraj chmury postraszyly i poszły bokiem, ani kropla nie spadła.

Kciuki za wizyty.
Miłego dnia

Myślę że jak powiesz że ciąża i infekcja to potraktują cię priorytetowo :)

reklama
Ja zasnelam po 9 już [emoji23] i miałam mnóstwo snów śpię całą noc jak zabita
Ja tez śpię bez problemu, no chyba ze przyjdzie starszy, ale wtedy M się nim zajmuje.

Ta jazda komunikacja wyszła mi bokiem. Spóźniłam się do pracy pół godziny, ale to nic. W metrze mega ścisk był o tej porze. Zapomniałam juz o tym, jaka to walka o "przetrwanie" ;) ;) ;)

Do góry