reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja teraz truskawki i wszystko co malinowe... makarony fakt [emoji4] mięso ble słodycze mmm , płatki jogurty kaszki ok , warzywa różnie raczej słabo dziś na przymus z sałata jadłam kanapki . Zupy słabo :/
Poza tym jem i śpiem [emoji23]
Poza tym jem i śpiem [emoji23]
Kacprysiowo
Moderatorka
Estera dziękuję!
Karol i ja tak mam ;-)
Karol i ja tak mam ;-)
Dagaa11
U mnie tez mdlosci juz minely, czasami tylko wieczorem czuje.
Mięso bleeee, na widok drobiu jest mi niedobrze momentalnie dzisiaj zjadłam ns obiad kurczaka z ryżem w sosie chińskim bez kurczaka słdycze mniam, owocki mniam, wszystko co niezdrowr mniam [emoji14]
Mięso bleeee, na widok drobiu jest mi niedobrze momentalnie dzisiaj zjadłam ns obiad kurczaka z ryżem w sosie chińskim bez kurczaka słdycze mniam, owocki mniam, wszystko co niezdrowr mniam [emoji14]
Anet29
Eh a ja zawsze tyle slodyczy jadlam a teraz jedynie dwie kostki czekolady przelkne ewentualnie jakies ciastko, krowki dostalam i leza a wczesniej je uwielbialam i zjadlabym wszystkie na raz, nie wiem co sie ze mna dzieje w ciazy z corkami potrafilam zjesc 2 tabliczki czekolady odrazu.
Dagaa11
Zazdroszcze szczerze! Ja sie nie umiem ogarnąć jesli chidzi i słodycze, masakra córce odmawiam, bo wiem ze niezdrowe, a sama w ukryciu wpierdzielam.Eh a ja zawsze tyle slodyczy jadlam a teraz jedynie dwie kostki czekolady przelkne ewentualnie jakies ciastko, krowki dostalam i leza a wczesniej je uwielbialam i zjadlabym wszystkie na raz, nie wiem co sie ze mna dzieje w ciazy z corkami potrafilam zjesc 2 tabliczki czekolady odrazu.
Jedhyne co mnie pociesza, to że wczoraj weszłam na wage i od ostatniej wizyty (3 tyg temu) przytułam tylko 0.5 kg. Uff
Juśka300
Początkująca w BB
W supermarkecie , oznaczone jest na zielono ale trzeba czytać etykiete na odwrocie bo na niektórych pisze że bezalkoholowe a zawiera jednak śladowe ilości alkoholu 0,5% ..A gdzie można takie wino bezalkoholowe kupić?
Anet29
Zazdroszcze szczerze! Ja sie nie umiem ogarnąć jesli chidzi i słodycze, masakra córce odmawiam, bo wiem ze niezdrowe, a sama w ukryciu wpierdzielam.
Jedhyne co mnie pociesza, to że wczoraj weszłam na wage i od ostatniej wizyty (3 tyg temu) przytułam tylko 0.5 kg. Uff
Ja wlasnie przez to schudlam 3.5 kg tak to caly czas zamierzalam sie odchudzac ale ciagle bylo cos dobrego slodkiego do zjedzenia w domu jak urodze tez sobie zrobie taka diete bo lepiej mi z 50 kg niz z 56 kg niby nie wiele a dla mnie duza roznica.
Popołudnie zleciało nawet nie wiem kiedy.
Córką dostała od lekarki syropie bo tylko czerwone gardło a kaszel chyba od kataru.
Mnie infekcja nie odpuszcza, w aptece nie mają co mi dać.
Jutro spróbuję gdzieś pójść prywatnie bo na NFZ to pół dnia z głowy bym miała.
Mam nadzieję się gdzieś z marszu się dostanę, bo potem święto a w piątek nie przyjmują na NFZ.
Ja też miewam takie bóle jak się za szybko ruszę.
Co do zachcianek ja bym na okrągło jadła fast foody, rano muszę zaznaczyć o biedronkę i wziąć zapiekankę. Pizza bardO dobrze wchodZi. Lody też ale bardziej takie włoskie z maszyny, akurat mam bardzo dobra lodziarnie pod blokiem i jak tamtędy przechodzę to tak pięknie pachnie śmietanką [emoji1]
Warzywa niezbyt, czekolada też, jakieś inne słodycze średnio, mięso zjem.
Ja w poprzedniej ciąży bała się jakoś pić tych 0% piwa, i teraz też bym nie wypiła.
Dobra lecę do spa is po padam na twarz.
Dobranoc
Córką dostała od lekarki syropie bo tylko czerwone gardło a kaszel chyba od kataru.
Mnie infekcja nie odpuszcza, w aptece nie mają co mi dać.
Jutro spróbuję gdzieś pójść prywatnie bo na NFZ to pół dnia z głowy bym miała.
Mam nadzieję się gdzieś z marszu się dostanę, bo potem święto a w piątek nie przyjmują na NFZ.
Ja też miewam takie bóle jak się za szybko ruszę.
Co do zachcianek ja bym na okrągło jadła fast foody, rano muszę zaznaczyć o biedronkę i wziąć zapiekankę. Pizza bardO dobrze wchodZi. Lody też ale bardziej takie włoskie z maszyny, akurat mam bardzo dobra lodziarnie pod blokiem i jak tamtędy przechodzę to tak pięknie pachnie śmietanką [emoji1]
Warzywa niezbyt, czekolada też, jakieś inne słodycze średnio, mięso zjem.
Ja w poprzedniej ciąży bała się jakoś pić tych 0% piwa, i teraz też bym nie wypiła.
Dobra lecę do spa is po padam na twarz.
Dobranoc
reklama
MamaXTrzy
Ratunku[emoji22][emoji22][emoji22] jest 4:50 a ja od 1 nie śpię [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] głowa mi zaraz wybuchnie z niewyspania. Muszę odwołać wszystkie klientki w pracy bo nie dam rady. Az mi sie chce płakać. Macie jakieś rady? Pierwszy raz w życiu tak mam. Jestem zalamana. Mam smieciow umowe i nawet na L4 iść nie mogę[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]