reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja też byłam tego pewna dlatego przy rejestracji nawet nie zapytałam. Tym bardziej, że wcześniej zawsze było. A tu taki pech akurat teraz....:no:

Dziewczyny wiem ze łatwo nie jest ale nie ma co się nakręcać niestety wydarzyć się coś może zawsze i na każdym etapie ciąży.

Marta absolutnie nie. Co więcej usg co mc nie jest niezbędne.
Wiem, że nie trzeba go robić co miesiąc. Nawet jeśli ktoś mi mówi, że warto, bo można zauważyć wcześniej problem, jeśli się jakiś pojawi. W pierwszej ciąży miałam robione co 4 tygodnie i mimo tego - lekarz nie zauważył, że syn ma wrodzoną wadę stopy.
Napisałam tylko, że myślałam, że w każdym gabinegie ginekologicznym jest już usg. W ostatnim roku byłam u kilkunastu lekarzy i każdy miał usg. Nawet mój lekarz, który w przyszłym roku kończy lat 80 - ma 2 aparaty usg u siebie w gabinecie....

O zgrozo, nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach ginekolog moze nie miec aparatu do usg w gabinecie :O uciekaj od niego jak najpredzej!
W lux medzie wiekszosc tak ma.. ja chodze oddzielnke na wizyte a oddzielnie na usg:/

Ale oprocz tego prywatnie u.mojej gin zawsze mam usg ;-)
A do LM chodze zeby badania miec za darmo..

Ja też jestem zaskoczona. Tym bardziej, że to placówka lux-med. Poprzednią ciążę prowadziłam też w lux- med i miałam USG. Niestety moją lekarkę przenieśli i mam do niej daleko.
Macie rację więcej do niego nie pójdę.
No wlasnie lux med tak ma w wiekszosci przypadkow..

reklama
Do góry