reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny mam wynik: 8656. Niby cudowny przyrost, ale wychodzi 7 tydzien,a ja dopiero mam dzisiaj 6t1d. Co o tym myslicie?

reklama
Dziewczyny podnioslam dzis moja mloda, oczywiście nie pierwszy raz odkad jestem w ciazy wiec myslalam, ze to w porzadku, a dzis mnie zlapal taki tepy bol w podbrzuszu i nie puszcza... ide na 17 na wizyte, zobacze co mi powiedzą, denerwuje sie strasznie
Też swojego często noszę...i myślę czy powinnam ale nie da sie nie nosić. Daj znać co powie lekarz

reklama
Oooo dobrze wiedzieć. Aga polecasz kogoś z luxmedu ?
Szczerze nie.. teraz poszlam do dr Pałdyny. Wydaje sie spoko ale tylko na 1wizycie bylam (opinie ma ogolnie srednie..) . Zobaczymy jak dalej bedzie..

Wczesniej bylam u 3 i byla masakra.. mowili ze pewnie poronie i ze nie mam sir z czego cieszyc -.-

Do góry