reklama
Daga masz przedział na badaniu?Dziewczyny mam wynik: 8656. Niby cudowny przyrost, ale wychodzi 7 tydzien,a ja dopiero mam dzisiaj 6t1d. Co o tym myslicie?
Też swojego często noszę...i myślę czy powinnam ale nie da sie nie nosić. Daj znać co powie lekarzDziewczyny podnioslam dzis moja mloda, oczywiście nie pierwszy raz odkad jestem w ciazy wiec myslalam, ze to w porzadku, a dzis mnie zlapal taki tepy bol w podbrzuszu i nie puszcza... ide na 17 na wizyte, zobacze co mi powiedzą, denerwuje sie strasznie
Dagaa11
Fanka BB :)
Tak, wg norm z mojego labo wychodzi 7 tydzien. Wg innych norm znalezionych w necie mieszcze sie i w 6 i w 7 tygodniu.Daga masz przedział na badaniu?
A wedlug OM mam dzisiaj 6t1d.
Moim zdaniem jest dobrze. Kiedy masz wizyte?Tak, wg norm z mojego labo wychodzi 7 tydzien. Wg innych norm znalezionych w necie mieszcze sie i w 6 i w 7 tygodniu.
Dagaa11
Tez mysle, ze jest dobrze 17go, czyli jeszcze przezyc 6dniMoim zdaniem jest dobrze. Kiedy masz wizyte?
martakratka
Daga, to tylko sie cieszyc i z radosci skakac mize bliźniakiDziewczyny mam wynik: 8656. Niby cudowny przyrost, ale wychodzi 7 tydzien,a ja dopiero mam dzisiaj 6t1d. Co o tym myslicie?
Dasz radę [emoji6]Tez mysle, ze jest dobrze 17go, czyli jeszcze przezyc 6dni
martakratka
6t1d to rozpoczęty 7 tydzien. Wszyztko w najlepszym porzadeczkuTak, wg norm z mojego labo wychodzi 7 tydzien. Wg innych norm znalezionych w necie mieszcze sie i w 6 i w 7 tygodniu.
reklama
aga6
Szczerze nie.. teraz poszlam do dr Pałdyny. Wydaje sie spoko ale tylko na 1wizycie bylam (opinie ma ogolnie srednie..) . Zobaczymy jak dalej bedzie..Oooo dobrze wiedzieć. Aga polecasz kogoś z luxmedu ?
Wczesniej bylam u 3 i byla masakra.. mowili ze pewnie poronie i ze nie mam sir z czego cieszyc -.-