motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana na kolejnym usg bedzie juz piekna fasoletta z pikającym serduszkiem, zobaczysz :*Ja tez żałuje ze tak wcześnie poszłam, teraz się nakręcam, ze mały pęcherzyk, ze powinien być większy. Jeszcze mnie martwi ze była torbiel, która powiedział ze powinna się wchłonąć, a wyczytałam ze torbiel może powodować wzrost beta hcg. I już nie wiem co rośnie dzidzia, czy torbiel .... masakra.... zwariuje do 14 tej. I jeszcze te sny dzisiaj.... Za godzinę do dentysty, to chociaż przez chwile nie będę myślała.
@Dagaa11 trzymam mocno kciuki za wyniki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mialam 190 po 48h :O i tez mam w domu dziewczynkeOby nie bo ja po 48h mialam 122% a mam juz dziewuszke w domu ;p
Dokladnie jestem tego samego zdaniaNie nooo czy chlopiec czy dziewczynka to obojetne byle zdrowo rosla fasolka <3 czekam juz na piatek na usg.. a z drugiej strony jakis stres..
O zgrozo, nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach ginekolog moze nie miec aparatu do usg w gabinecie :O uciekaj od niego jak najpredzej!Byłam dzisiaj u lekarza i jestem mega niezadowolona. Nie miał w gabinecie USG, więc nie wiem czy serduszko bije czy nie. Miałam nadzieję, że je zobaczę bo już 6 tydzień skończony. Dostałam skierowanie, żeby je zrobić. Do tego mam zrobić betę i TSH. Kazał mi zażywać prenatalne uno.
Jestem mega zawiedziona, bo w poprzedniej ciąży miałam USG na każdej wizycie. Już więcej do niego nie pójdę.
Flicka pewnie, zmien lekarza, jeszcze jest wcześnie to lepiej zmienic teraz niz potem sie denerwować.Byłam dzisiaj u lekarza i jestem mega niezadowolona. Nie miał w gabinecie USG, więc nie wiem czy serduszko bije czy nie. Miałam nadzieję, że je zobaczę bo już 6 tydzień skończony. Dostałam skierowanie, żeby je zrobić. Do tego mam zrobić betę i TSH. Kazał mi zażywać prenatalne uno.
Jestem mega zawiedziona, bo w poprzedniej ciąży miałam USG na każdej wizycie. Już więcej do niego nie pójdę.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej dziewczyny. Trzymam za każdej wyniki mocno kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja wstałam taka zdenerwowana, ze lecę też na betę. Miałam takie koszmary, że obudziłam się z rykiem . Muszę sprawdzić, bo mi to spokoju nie da. Trzymajcie proszę kciuki! Cała się trzęsę...
Ja też jestem zaskoczona. Tym bardziej, że to placówka lux-med. Poprzednią ciążę prowadziłam też w lux- med i miałam USG. Niestety moją lekarkę przenieśli i mam do niej daleko.O zgrozo, nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach ginekolog moze nie miec aparatu do usg w gabinecie
To jak co to się zamienimy Ja chce dziewczynkęOby nie bo ja po 48h mialam 122% a mam juz dziewuszke w domu ;p
To było prywatnie czy nfz? W luxmedzie np nie ma usg na kazdej wizycie trzeba brac skierowanie i dopiero sie ma. A jak prywatna wizyta to wiadomo trzeba wcześniej sprawdzić.Byłam dzisiaj u lekarza i jestem mega niezadowolona. Nie miał w gabinecie USG, więc nie wiem czy serduszko bije czy nie. Miałam nadzieję, że je zobaczę bo już 6 tydzień skończony. Dostałam skierowanie, żeby je zrobić. Do tego mam zrobić betę i TSH. Kazał mi zażywać prenatalne uno.