reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja tez żałuje ze tak wcześnie poszłam, teraz się nakręcam, ze mały pęcherzyk, ze powinien być większy. Jeszcze mnie martwi ze była torbiel, która powiedział ze powinna się wchłonąć, a wyczytałam ze torbiel może powodować wzrost beta hcg. I już nie wiem co rośnie dzidzia, czy torbiel .... masakra.... zwariuje do 14 tej. I jeszcze te sny dzisiaj.... Za godzinę do dentysty, to chociaż przez chwile nie będę myślała.

@Dagaa11 trzymam mocno kciuki za wyniki [emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana na kolejnym usg bedzie juz piekna fasoletta z pikającym serduszkiem, zobaczysz :*
Oby nie bo ja po 48h mialam 122%:p a mam juz dziewuszke w domu ;p
Ja mialam 190 po 48h :O i tez mam w domu dziewczynke :)
Nie nooo czy chlopiec czy dziewczynka to obojetne byle zdrowo rosla fasolka <3 czekam juz na piatek na usg.. a z drugiej strony jakis stres..
Dokladnie jestem tego samego zdania :)

Byłam dzisiaj u lekarza i jestem mega niezadowolona. Nie miał w gabinecie USG, więc nie wiem czy serduszko bije czy nie. Miałam nadzieję, że je zobaczę bo już 6 tydzień skończony. Dostałam skierowanie, żeby je zrobić. Do tego mam zrobić betę i TSH. Kazał mi zażywać prenatalne uno.
Jestem mega zawiedziona, bo w poprzedniej ciąży miałam USG na każdej wizycie. Już więcej do niego nie pójdę.

Byłam dzisiaj u lekarza i jestem mega niezadowolona. Nie miał w gabinecie USG, więc nie wiem czy serduszko bije czy nie. Miałam nadzieję, że je zobaczę bo już 6 tydzień skończony. Dostałam skierowanie, żeby je zrobić. Do tego mam zrobić betę i TSH. Kazał mi zażywać prenatalne uno.
Jestem mega zawiedziona, bo w poprzedniej ciąży miałam USG na każdej wizycie. Już więcej do niego nie pójdę.
O zgrozo, nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach ginekolog moze nie miec aparatu do usg w gabinecie :O uciekaj od niego jak najpredzej!

Flicka pewnie, zmien lekarza, jeszcze jest wcześnie to lepiej zmienic teraz niz potem sie denerwować.

Dziewczyny, powiem Wam ze w pierwszej ciazy mialam tylko 3 albo 4 razy robione usg, ale teraz juz chcialabym miec na każdej wizycie

Hej dziewczyny. Trzymam za każdej wyniki mocno kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja wstałam taka zdenerwowana, ze lecę też na betę. Miałam takie koszmary, że obudziłam się z rykiem :(. Muszę sprawdzić, bo mi to spokoju nie da. Trzymajcie proszę kciuki! Cała się trzęsę...
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

O zgrozo, nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach ginekolog moze nie miec aparatu do usg w gabinecie
Ja też jestem zaskoczona. Tym bardziej, że to placówka lux-med. Poprzednią ciążę prowadziłam też w lux- med i miałam USG. Niestety moją lekarkę przenieśli i mam do niej daleko.
Macie rację więcej do niego nie pójdę.

reklama
To było prywatnie czy nfz? W luxmedzie np nie ma usg na kazdej wizycie trzeba brac skierowanie i dopiero sie ma. A jak prywatna wizyta to wiadomo trzeba wcześniej sprawdzić.

Do góry