klaudka.22
Fanka BB :)
Beta zwalnia po 8 tygodniu.
A to u mnie do 8 kuuuuupe czasu wiec pewnie zrobię dla spokoju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta zwalnia po 8 tygodniu.
Trzynam kciuki!!!ja az do 16Ja czekam do 14 tej. Na wynik....
Ciekawr czy to naprawde jest pptwoerdzone, ze na dziewczynke sa wieksze skoki a na chlopca mniejsze [emoji14]@EklerkaDaria nie koniecznie zalezy czy chłopczyk czy dziewczynka bo na chłopca sa niby mniejsze skoki i jest ok z reszta bete robic to przyrost , no i zalezy czy chcemy sie stresowac heh ja chyba jutro nie zrobie ... nie wiem ;p bo znowu bede na szpilkach a w niedziele wizyta wiec zobacze
@klaudka.22 no to jeden przyrost mozesz spr jak nie robiłaś myślałam ze miałas wczesniej to wtedy bym sobie dała spokój
Klaudka ja bym juz na Twoim miejscu nie robiła i poczekala. W zeszlej ciazy zrobilam, przyrost nie byl wzorcowy, ale nie byl tez maly. No ale weszlam na neta, dostalam kilka "wspanialych" rad, babki mnie wystraszyly no i byl ogromny stres. Nie chce nawet tego wspominac.... Teraz wiem ze bedzie wszyztko dobrze i nie slucham juz zlotych rad. Wazne ze test masz pozytywny. Jesli lekarz widzial pecherzyk to nie masz sie czym martwic. U mnie go nie bylo widac i to byla przyczyna nerwow...Klaudka a ile razy robilas bete?
To moze byc torbiel cialka zoltego. Ona sie dlugo wchlania. U mnie tak bylo wiec sie nie martw. Wszysyko jest ok. Mnie 3 lekarzy straszylo ta torbiela a okazalo sie ze to normalna sprawa. Niestety tez poszlam tamtym razem za wczesnie do lekarza i przez to byly nerwy. Dlatego teraz nie pojde predzej niz w 7tc.Ja tez żałuje ze tak wcześnie poszłam, teraz się nakręcam, ze mały pęcherzyk, ze powinien być większy. Jeszcze mnie martwi ze była torbiel, która powiedział ze powinna się wchłonąć, a wyczytałam ze torbiel może powodować wzrost beta hcg. I już nie wiem co rośnie dzidzia, czy torbiel .... masakra.... zwariuje do 14 tej. I jeszcze te sny dzisiaj.... Za godzinę do dentysty, to chociaż przez chwile nie będę myślała.
@Dagaa11 trzymam mocno kciuki za wyniki
Trzynam kciuki!!!ja az do 16Ciekawr czy to naprawde jest pptwoerdzone, ze na dziewczynke sa wieksze skoki a na chlopca mniejsze [emoji14]
To moze byc torbiel cialka zoltego. Ona sie dlugo wchlania. U mnie tak bylo wiec sie nie martw. Wszysyko jest ok. Mnie 3 lekarzy straszylo ta torbiela a okazalo sie ze to normalna sprawa. Niestety tez poszlam tamtym razem za wczesnie do lekarza i przez to byly nerwy. Dlatego teraz nie pojde predzej niz w 7tc. O ile beta bedzie rosla dobrze.Ja tez żałuje ze tak wcześnie poszłam, teraz się nakręcam, ze mały pęcherzyk, ze powinien być większy. Jeszcze mnie martwi ze była torbiel, która powiedział ze powinna się wchłonąć, a wyczytałam ze torbiel może powodować wzrost beta hcg. I już nie wiem co rośnie dzidzia, czy torbiel .... masakra.... zwariuje do 14 tej. I jeszcze te sny dzisiaj.... Za godzinę do dentysty, to chociaż przez chwile nie będę myślała.
@Dagaa11 trzymam mocno kciuki za wyniki
Nie nooo czy chlopiec czy dziewczynka to obojetne byle zdrowo rosla fasolka <3 czekam juz na piatek na usg.. a z drugiej strony jakis stres..Spokojnie dziewczyny dobra beta nie przesądza tak jak kiepska , czasami Groszek się później pokazuje to indywidulne , zalezy kiedy doszło do zapłodnienia implantacji itd
@Dagaa11 no niby prawda ale tez się nie zawsze sprawdza
@aga6 hehe nie przewidzisz tak tylko mówią po więszkości kobiet , ale mozna miec wysoką bete i chłopca
@martakratka bety wizyty wczesne to stres... ale mamy wiedzę , co się dzieje w naszym organiźmie