@Mélodie wiesz doświadczenia moje mówią , ze dobrze bete robić ... lekarz Ci biochemicznej nie znajdzie ... bo beta będzie za 4 dni spadnie i jest spóźniona @ a tak na prawde to poronienie , nawet mozesz nie wiedzieć ze w tej ciązy byłaś ;/
Jak się sprawdza przyrost i nie jest prawidłowy idzie się szybciej na usg i mozna reagować chociażby aby zaśniad się nie zrobił jak zbyt długo chodzi się ze straconą ciążą ... wiele jest sytuacji .
Czasami jest tak ze beta rosnie prawidłowo a i tak moze byc coś nie tak , jednak w pierwszych dniach tygodniach wiele można się dowiedzieć własnie z bety . Chodzi o sam początek gdzie nie widać zarodka.
Co do lekarzy w polsce nie ma za dużo lekarzy , którzy mają dużą wiedzę w zakresie ginekologii immunologii i się dokształcają sa ale większość jednak jest do tyłu , bardzo ciężko znależć lekarza , który ma pojęcie np. poronieniach nawykowych . Ale to jak się jest w temacie to sie takimi rzeczami interesuje , bo wiadomo jak ciąża przebiega prawidłowo to można chodzić do kogokolwiek i nie trzeba wiedzieć zbyt wiele i lepiej nawet nie wiedziec
ja na dzien dzisiejszy wiem za dużo