reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzien dobry mamuśki trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj...
Jak wasze samopoczucie dzisiaj?bo ja masakra tak mi slabo i kreci mi sie w głowie ze szok aż sie balam samochodem jechać ale wlasnie zmierzylam sobie ciśnienie i szału nie ma 100/50

reklama
Idziemy łeb w łeb :) ale u mnie to wg usg, wg om duża różnica. Chce juz prenatalne, żeby zobaczyć czy dzidzi nadgoniła [emoji14]
U mnie równo z om trzymam się tego terminu bo tak się powinno z tego względu ze wiek dzidzi się zmienial będzie nie raz [emoji4] to będzie 3 dni młodsze to 2 starsze [emoji4]

Anet my mamy dwoch chlopcow :-) marzymy o corce :-) tez u Nas wchodzi 7 osobowka :-) w jakim wieku macie dzieci?

Trzymam kciuki za wizyty :-)

Tez bym chciala na wakacje poleciec samolotem, ale z dwohka naszych malcow jakos sobie tego nie wyobrazamy

Ja od 7 latam na szmacie, okna pomyte, lazienka wypucowana, sciane maluje bo mnie juz pasy na niej wkurzaly, poza tym koncepcja mi sie zmienila, ciekawe czy maz zauwazy ;-) stawiam ze nie ;-)

Moj mlodszy syn ma skore jak tarka, mogla bym ziemniaki na nim trzec, albo jest na cos uczulony albo ma azs... czas wubrac sie do alergologa.

U mnie równo z om trzymam się tego terminu bo tak się powinno z tego względu ze wiek dzidzi się zmienial będzie nie raz [emoji4] to będzie 3 dni młodsze to 2 starsze [emoji4]
Tylko teoretycznie sie powinno, logiczne ze gdy roznica jest 2,3 dni to trztnamy sie terminu z om. Ale u mnie jest 9 dni roznicy, od samego począku (pozna owulacja), co przy tak mlodej ciazy ma kolosalne znaczenie. I zarowno lekarz prowadzacy, jak i lekarz, ktory bedzie robil prenatalne kazali na chwile obecną trzymać się terminu z usg.

Cześć poniedziałkowo:).

Ja juz zawiozłam syna do szkoły, zaliczyłam pobranko krwi na awidność cyto, zakupy w Biedrze, szybkie ogarnięcie domu i właśnie pałaszuje śniadanko :laugh2:.

Co do wakacji to my w tym roku odpuszczamy zagranicę ale z racji tego że mężuś miał z pracy bon z wakacji.pl to zamówiliśmy sobie na koniec czerwca hotel z basenem i spa w Sudetach, blisko jeziorko i trasy rowerowe dla chłopakow... a ja będę odpoczywać na leżaczku w cieniu. Samolotem boje się w moim stanie lecieć ze względu na problemy z ciśnieniem. Chodź planowaliśmy od dłuższego czasu w tym roku Grecja to odpuszczamy..
Na prenatalne umowiłam się 16czerwca dopiero ale lekarz stwierdził ze lepiec po 13tyg. Niech mu będzie ;).

Witam nową mamusie :).

Kciukacy za wizytujace :).

85993e3kuph7xu8k.png
mhsv3e5erv5f9l1n.png

Cześć poniedziałkowo:).

Ja juz zawiozłam syna do szkoły, zaliczyłam pobranko krwi na awidność cyto, zakupy w Biedrze, szybkie ogarnięcie domu i właśnie pałaszuje śniadanko :laugh2:.

Co do wakacji to my w tym roku odpuszczamy zagranicę ale z racji tego że mężuś miał z pracy bon z wakacji.pl to zamówiliśmy sobie na koniec czerwca hotel z basenem i spa w Sudetach, blisko jeziorko i trasy rowerowe dla chłopakow... a ja będę odpoczywać na leżaczku w cieniu. Samolotem boje się w moim stanie lecieć ze względu na problemy z ciśnieniem. Chodź planowaliśmy od dłuższego czasu w tym roku Grecja to odpuszczamy..
Na prenatalne umowiłam się 16czerwca dopiero ale lekarz stwierdził ze lepiec po 13tyg. Niech mu będzie ;).

Witam nową mamusie :).

Kciukacy za wizytujace :).

85993e3kuph7xu8k.png
mhsv3e5erv5f9l1n.png
Jak to zrobiłas, ze na apce widze twoje suwaczki? :O

Trzyman kciuki za wizytujące!

Dziewczyny jak tam pogoda u Was? U nas już o 9 26 stopni i nie ma czyn oddychac. Zaprowadziłam mlodą do szkoły i juz mam dosć :D

reklama
Ja z terminem om i z usg w ogóle mam tym razem dziwna sytuację....

Bo widzicie dziewczyny, jako że się orzestalismy starać to jakoś tak nie kontrolowałm co jak gdzie i kiedy....

Orientuje się że pierwszy dzień om miałam jakoś 4-7 marca....

Wg pierwszego usg wychodziło Im 2gi marca

A teraz to już w ogóle z ost usg wychodzi ze om miałam jakoś 25luty.... Więc albo miałam jajeczkowanie dzień po okresie albo nie wiem o co chodzi z tą ciaza I nawet nie będę wyliczać I zostanę przy ustaleniach z prenatalnych xD

Do góry