reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Anet my mamy dwoch chlopcow :-) marzymy o corce :-) tez u Nas wchodzi 7 osobowka :-) w jakim wieku macie dzieci?

Trzymam kciuki za wizyty :-)

Tez bym chciala na wakacje poleciec samolotem, ale z dwohka naszych malcow jakos sobie tego nie wyobrazamy

Ja od 7 latam na szmacie, okna pomyte, lazienka wypucowana, sciane maluje bo mnie juz pasy na niej wkurzaly, poza tym koncepcja mi sie zmienila, ciekawe czy maz zauwazy ;-) stawiam ze nie ;-)

Moj mlodszy syn ma skore jak tarka, mogla bym ziemniaki na nim trzec, albo jest na cos uczulony albo ma azs... czas wubrac sie do alergologa.

ż tego co piszesz to u nas taka skóra oznaczała AZS. Po odpowiednich masciach skóra nie jest cudowna ale dużo lepsza

Tylko teoretycznie sie powinno, logiczne ze gdy roznica jest 2,3 dni to trztnamy sie terminu z om. Ale u mnie jest 9 dni roznicy, od samego począku (pozna owulacja), co przy tak mlodej ciazy ma kolosalne znaczenie. I zarowno lekarz prowadzacy, jak i lekarz, ktory bedzie robil prenatalne kazali na chwile obecną trzymać się terminu z usg.
A no to zmienia postać rzeczy [emoji4] a termin porodu wyznaczają Ci z om ?

mhsv3e5erv5f9l1n.png

85993e3kuph7xu8k.png

No to chyba jakis wirus bo mielismy wczoraj nad ranem w południe wieczorem i w nocy spokój i teraz też więc mam nadzieję że nie wróci już [emoji4]
Byliśmy u lekarza okazało się że angina na szczęście wczoraj na wieczór dostał antybiotyk i nurofen to jak z Olą się w końcu temperatura to już nie wróciła uf :)

A jaki jest najlepszy czas na usg 3d zeby mozna bylo zobaczyc plec dziecka? :) myslicie ze 17 tydzien bylby ok?
Żeby zobaczyć płeć myślę że 17 t ok, tylko podobno w późniejszej ciąży lepiej podglądać maluszka w 3d 4d bo ma więcej ciałka i lepiej wyglada tak mi gin mówiła w poprzedniej ciąży. A z doświadczenia niewiem bo nie miałam chyba

Dziewczyny ponawiam pytanie które juz wiem ze bylo. Gdzie i w jaki sposob robiłyście suwaczyki? :( nie moge do tego dojść...

Byliśmy u lekarza okazało się że angina na szczęście wczoraj na wieczór dostał antybiotyk i nurofen to jak z Olą się w końcu temperatura to już nie wróciła uf :)

Żeby zobaczyć płeć myślę że 17 t ok, tylko podobno w późniejszej ciąży lepiej podglądać maluszka w 3d 4d bo ma więcej ciałka i lepiej wyglada tak mi gin mówiła w poprzedniej ciąży. A z doświadczenia niewiem bo nie miałam chyba

mi lekarz powiedział ż synem w 16 za to córka dopiero w 28

reklama
Do góry