reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Anet my mamy dwoch chlopcow :-) marzymy o corce :-) tez u Nas wchodzi 7 osobowka :-) w jakim wieku macie dzieci?

Trzymam kciuki za wizyty :-)

Tez bym chciala na wakacje poleciec samolotem, ale z dwohka naszych malcow jakos sobie tego nie wyobrazamy

Ja od 7 latam na szmacie, okna pomyte, lazienka wypucowana, sciane maluje bo mnie juz pasy na niej wkurzaly, poza tym koncepcja mi sie zmienila, ciekawe czy maz zauwazy ;-) stawiam ze nie ;-)

Moj mlodszy syn ma skore jak tarka, mogla bym ziemniaki na nim trzec, albo jest na cos uczulony albo ma azs... czas wubrac sie do alergologa.

ż tego co piszesz to u nas taka skóra oznaczała AZS. Po odpowiednich masciach skóra nie jest cudowna ale dużo lepsza

Tylko teoretycznie sie powinno, logiczne ze gdy roznica jest 2,3 dni to trztnamy sie terminu z om. Ale u mnie jest 9 dni roznicy, od samego począku (pozna owulacja), co przy tak mlodej ciazy ma kolosalne znaczenie. I zarowno lekarz prowadzacy, jak i lekarz, ktory bedzie robil prenatalne kazali na chwile obecną trzymać się terminu z usg.
A no to zmienia postać rzeczy [emoji4] a termin porodu wyznaczają Ci z om ?

mhsv3e5erv5f9l1n.png

85993e3kuph7xu8k.png

No to chyba jakis wirus bo mielismy wczoraj nad ranem w południe wieczorem i w nocy spokój i teraz też więc mam nadzieję że nie wróci już [emoji4]
Byliśmy u lekarza okazało się że angina na szczęście wczoraj na wieczór dostał antybiotyk i nurofen to jak z Olą się w końcu temperatura to już nie wróciła uf :)

A jaki jest najlepszy czas na usg 3d zeby mozna bylo zobaczyc plec dziecka? :) myslicie ze 17 tydzien bylby ok?
Żeby zobaczyć płeć myślę że 17 t ok, tylko podobno w późniejszej ciąży lepiej podglądać maluszka w 3d 4d bo ma więcej ciałka i lepiej wyglada tak mi gin mówiła w poprzedniej ciąży. A z doświadczenia niewiem bo nie miałam chyba

Dziewczyny ponawiam pytanie które juz wiem ze bylo. Gdzie i w jaki sposob robiłyście suwaczyki? :( nie moge do tego dojść...

Byliśmy u lekarza okazało się że angina na szczęście wczoraj na wieczór dostał antybiotyk i nurofen to jak z Olą się w końcu temperatura to już nie wróciła uf :)

Żeby zobaczyć płeć myślę że 17 t ok, tylko podobno w późniejszej ciąży lepiej podglądać maluszka w 3d 4d bo ma więcej ciałka i lepiej wyglada tak mi gin mówiła w poprzedniej ciąży. A z doświadczenia niewiem bo nie miałam chyba

mi lekarz powiedział ż synem w 16 za to córka dopiero w 28

reklama
Do góry