reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@lucalew Trzymam kciuki! Będzie wszystko w porządku ;) Piersi przestają boleć - to chyba normalne, bo mnie już od jakiegoś czasu nie bolą. Lepiej nie szukać powodów do negatywnego nakręcania się :)

reklama
Anet też musimy zmienić auto, bo też oczekujemy trzeciego małego terrorysty i trzy foteliki nie wejdą ani do mojego ani męża auta ;-) macie parkę? Chłopców? Córki??
To macie zdecydowanie bliżej , tylko korzystać ;-) ja chętnie bym w Bieszczady pojechała jednak kopa km mnie zniechęca :-(
A ja mam 400 km na Hel i 400 do Zakopanego ;). Taki złoty środek :p. Tu i tu daleko ;). Ale jest plus taki, że latem nad morze, a zimą w góry jeździmy :p.

My w tym roku jeziorko i Monachium w planie, co jeszcze zobaczymy...

@lucalew trzymam mocno kciuki! Nie denerwuj się. Choć łatwo sie mówi jak sama tez mam w gaciach przed jutrem :o.

Więc i ja proszę o kciuki! Jutro genetyczne i to na NFZ ale z polecenia, więc mam nadzieje wielkie że pani doktor przyłoży się bardziej do badania. Bo jak poczytałam opinie to jestem przerażona.

Dobranoc....

Witam dziewczynki... Ja dziś z synem szczepienie mam ale pewnie będzie marudny, na dodatek wychodzą mu ostatnie zęby i gryzie nas. Będzie kumulacja. Co do wakacji hmm... chcieliśmy jechać nad morze i zabrać ze sobą babcie z Piernikowa mam blisko w miarę, no ale nie wiadomo jak to będzie z jej stanem zdrowia, wszystko się okaże. Najwyżej będę leżeć u teściowej w ogródku I podlewać się woda z węża:-D trzymam kciuki za wizytujace dziś :-) :)

Hej kochane, wczoraj dzień tragedia, nie dość, że wieczorem skończyłam z głową w muszli to jeszcze ropa mi się zbiera w zębie i boli od wczoraj przeokrutnie, chyba puchnąć zaczynam. Mam nadzieję, że znajdę dentyste dzisiaj.

Co do wakacji, mieliśmy jechać w sierpniu do Chorwacji, mieszkamy w dolnośląskim więc mamy około 1000km, ale jednak postanowiliśmy odpuścić takie trasy i polecieć samolotem, także teraz rozważamy gdzie, pomiędzy Chorwacją, Hiszpanią A Grecją, lecimy z przyjaciółmi z małym dzieckiem więc dla małego też lepsze to niż wiele godzin w aucie. Dla mnie na pewno będzie to przeżycie, bo nigdy wcześniej nie leciałam samolotem, zawsze podrozowalismy autem.

Hej dziewczyny ja znowu z prośbą o mocne kciuki za nas. Jutro rano wizyta a ja od 2 dni w takim stresie czy wszystko ok ze az mnie brzuch zaczął boleć :-( Na dokładkę piersi przestały boleć i zaczęłam sobie wkręcać najgorsze :-(
Wszystko bedzie dobrze!! &&&

A ja mam 400 km na Hel i 400 do Zakopanego ;). Taki złoty środek :p. Tu i tu daleko ;). Ale jest plus taki, że latem nad morze, a zimą w góry jeździmy :p.

My w tym roku jeziorko i Monachium w planie, co jeszcze zobaczymy...

@lucalew trzymam mocno kciuki! Nie denerwuj się. Choć łatwo sie mówi jak sama tez mam w gaciach przed jutrem :o.

Więc i ja proszę o kciuki! Jutro genetyczne i to na NFZ ale z polecenia, więc mam nadzieje wielkie że pani doktor przyłoży się bardziej do badania. Bo jak poczytałam opinie to jestem przerażona.

Dobranoc....
Kciuki zacisniete :)&&&&&

Kciuki zaciśnięte za wizyty [emoji4]
Objawy moga zanikac już ja teraz nie mam prawie żadnych [emoji4]

Odliczamy 200 dni [emoji7]
20180528_080141.jpg

Załączniki

• 20180528_080141.jpg
    20180528_080141.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 329
Anet też musimy zmienić auto, bo też oczekujemy trzeciego małego terrorysty i trzy foteliki nie wejdą ani do mojego ani męża auta ;-) macie parkę? Chłopców? Córki??
To macie zdecydowanie bliżej , tylko korzystać ;-) ja chętnie bym w Bieszczady pojechała jednak kopa km mnie zniechęca :-(

Mamy dwie corki i teraz marze o chlopcu :) a ty? ja zupelnie nie wiem nawet jakie kupowac :/ mysle ze maz cos wymysli on chce 7-osobowe ale jak ja bede nim jezdzic to nie wiem :D haha

reklama
My w Bieszczadach rowniez bylismy jak bylam w pierwszej ciazy w 9 miesiacu :D pamietam jak sie wtedy balam jechac bo jak zaczne rodzic haha w sumie troche sie wynudzilismy bo ciepla jeszcze wtedy nie bylo, bylismy tylko nad solina i byly nudy ja to lubie na szlaki isc :) wczoraj myslalam tez o slowacji bo mam doslownie 200 km tylko szukam ciekawych atrakcji ;)

Do góry