reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Anet ja też kocham góry a właściwie oboje kochamy, byliśmy na Giewoncie nie wspominam tego dobrze ;-) wlazilam, płakałam i wyzywalam męża bo to on chciał tak wysoko wchodzić ;-)
Do Chorwacji dojazd drogi bo okolo 1500-2000 zł tak jak my mieszkamy na górze polski, Ci co nisko mają bliżej i to dużo bliżej ;-) też myślimy o górach w zamian. Albo remoncie łazienki w domu i chyba ta łazienka najbardziej mnie przekonuje ;-)

Karols przykro mi że tak się czujesz ale dokładnie mam to samo, już stawy smarowalam bo dziś dają znać i zakwasy mam na dopie nie wiem od czego, Masakra.
Zakwasy też takie jak by czuje ale od czego nie wiem , chyba od lenistwa [emoji23] da się radę bo kto jak nie my kobietki prawda ? [emoji6][emoji7]

reklama
Anet ja też kocham góry a właściwie oboje kochamy, byliśmy na Giewoncie nie wspominam tego dobrze ;-) wlazilam, płakałam i wyzywalam męża bo to on chciał tak wysoko wchodzić ;-)
Do Chorwacji dojazd drogi bo okolo 1500-2000 zł tak jak my mieszkamy na górze polski, Ci co nisko mają bliżej i to dużo bliżej ;-) też myślimy o górach w zamian. Albo remoncie łazienki w domu i chyba ta łazienka najbardziej mnie przekonuje ;-)

Karols przykro mi że tak się czujesz ale dokładnie mam to samo, już stawy smarowalam bo dziś dają znać i zakwasy mam na dopie nie wiem od czego, Masakra.

My mieszkamu na dole jak sprawdzalam to ok 900 km jest a nad nasze morze mamy ponad 600 :D my mamy auto na gaz to zawsze troche taniej hehe ale tez musimy kupic teraz inne auto bo w to nie zmiescimy 3 foteliki z tylu a jezdzimy co tydzien gdzies, wogole to dopiero teraz nam sie zycie calkiem zmieni.

No wlasnie jak sie dotykam na biodrze to mnie i nie mam pojecia od czego ani siniaka nie mam ani nic, czasem tam mialam do dzis nie wyjasnione :/

Anet też musimy zmienić auto, bo też oczekujemy trzeciego małego terrorysty i trzy foteliki nie wejdą ani do mojego ani męża auta ;-) macie parkę? Chłopców? Córki??
To macie zdecydowanie bliżej , tylko korzystać ;-) ja chętnie bym w Bieszczady pojechała jednak kopa km mnie zniechęca :-(

Anet też musimy zmienić auto, bo też oczekujemy trzeciego małego terrorysty i trzy foteliki nie wejdą ani do mojego ani męża auta ;-) macie parkę? Chłopców? Córki??
To macie zdecydowanie bliżej , tylko korzystać ;-) ja chętnie bym w Bieszczady pojechała jednak kopa km mnie zniechęca :-(
Ja mieszkam w Bieszczadach praktycznie [emoji4]

Byliśmy w tamte wakacje w Bieszczadach , pięknie ,tylko pogoda nam się nie trafiła bo byliśmy w lipcu a temperatura rano była 5 stopni , zimno jak pieron

Jak tylko maz wroci zamierzamy wykorzystywac ten czas na wycieczkach i zwiedzaniu jak najwiecej :D wybieramy sie do czestochowy i do zakopanego a pomiedzy drobne wycieczki :) w poprzedniej ciazy pojechalismy do zakopanego jak bylam w 9 miesiacu i spokojnie przeszlam 20 km :)
Super :-) Ja mieszkam w Częstochowie :-)

reklama
Do góry