reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam wszystkim mamom wszystkiego najlepszego ;)
My dzis dzien spedzamy w domu.
Zazdroszcze wam tego spania bo ja od poczatku ciazy sie wyspac nie moge :/ przed narodzinami pierwszej corki tez mialam twardy sen ze obudzic mnie ciezkooo bylo a pozniej wszystko sie zmienilo :)

Milego dnia ;)

reklama
szczęśliwe-dzień-matki-23483081(2).jpg

Załączniki

• szczęśliwe-dzień-matki-23483081(2).jpg
    szczęśliwe-dzień-matki-23483081(2).jpg
    118 KB · Wyświetleń: 332
Ja tez nie spie szalowo, tzn to zalezy ale mysle ze ostatnio za duzo dzialam w dzien a w weekend jak sobie robilam drzemki to bylo o wiele lepiej a ostatnio w tygodniu klade sie taka wyczerpana i kiepsko spie mimo wszystko. Ale zaczynam miec wiecej czasu bo wakacje sie zblizaja a ja korepetycje z angielskiego wiec trochę sie polenie:)

@natka100 czy dobrze pamietam, to Ty mialas wczoraj taki podly nastroj? Jak sie dzis czujesz ??mam nadzieje ze dopcie!

Dziewczyny ja duzo kicham. Od zawsze kazdy mowi u chora a jak kicham jak szalona, rano wieczorem, na dworze w domu:)zawsze jakies takie alergie miewalam. Myslicie ze bardzo to wstrzasa maluchem:D? Najgorzej w nocy jak ide na siku to tez sie skicham porzadnie, chyba go nie budze? Czy budze? Wczoraj smiesznie mi jezdzil po brzuchu ten lekarz i mowi no troche go przestawimy zeby pecherz pokazal i tak zawibrowal poruszal mocno mi tym urzadzonkiem na brzuchu a maly tak zaczal podskakiwac. Pewnie mu niezly lunapark robie tym kichaniem....:/

Nowy dzien nowe jedzenie <3 :D

Ja tez nie spie szalowo, tzn to zalezy ale mysle ze ostatnio za duzo dzialam w dzien a w weekend jak sobie robilam drzemki to bylo o wiele lepiej a ostatnio w tygodniu klade sie taka wyczerpana i kiepsko spie mimo wszystko. Ale zaczynam miec wiecej czasu bo wakacje sie zblizaja a ja korepetycje z angielskiego wiec trochę sie polenie:)

@natka100 czy dobrze pamietam, to Ty mialas wczoraj taki podly nastroj? Jak sie dzis czujesz ??mam nadzieje ze dopcie!

Dziewczyny ja duzo kicham. Od zawsze kazdy mowi u chora a jak kicham jak szalona, rano wieczorem, na dworze w domu:)zawsze jakies takie alergie miewalam. Myslicie ze bardzo to wstrzasa maluchem:D? Najgorzej w nocy jak ide na siku to tez sie skicham porzadnie, chyba go nie budze? Czy budze? Wczoraj smiesznie mi jezdzil po brzuchu ten lekarz i mowi no troche go przestawimy zeby pecherz pokazal i tak zawibrowal poruszal mocno mi tym urzadzonkiem na brzuchu a maly tak zaczal podskakiwac. Pewnie mu niezly lunapark robie tym kichaniem....:/

Totois ja tez tak kicham. Nigdy alergii na nic nie miałam a teraz ewidentnie coś mnie uczula i kicham jak szalona, ze az cala podskakuje ;).

:laugh2:Boski ten wpis nowy dzień nowy jedzonko. Ja właśnie kotleciki z piersi pieczarek i czerwonej papryki robię to sobie nad wodę zabierzemy. Fasolke skończę wieczorkiem :).

Miłego raz jeszcze :-) :).

Cześć Mamusie!
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i samych cudownych wiadomości przez całą ciąże!

Nie martw się! Dzidzia mocno się trzyma! Śpi i bryka kiedy chce na tym etapie ;). Ja na początku bardzo kaszlalam i teraz tez się zdarza od alergii ze kicham i kaszle.

Co do spania, to tylko różnica jest taka ze z synem co noc pamiętałam co się śniło i to było takie realne. Teraz śni mi się, ale rzadko co pamiętam. I sen mam już płytszy, byle stuknięcie, koty miałczące i zaraz się budzę :).

Miłego dnia mamuśki!

reklama
Do góry