reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

To tak jak ja Aga. Moge przytyc max 7kg, tak powiedział mi lekarz. Jak narazie schudlam 4kg i waga stoi mi w miejscu. Żałuję ze nie będę miec takiego fajniusiego zgrabnego brzuszka...

Marta, Ty chyba kiedys tam pytałas czy jest ktoś z okolic K-c... Zatem melduje się :). To sem ja ;).

reklama
Hej. Ja jak zwykle witam się i żegnam nocą ;).
Gratuluje udanych wizyt !!!
Mnie dzisiaj bardzo w pachwinie z prawej ciągnęło, nie wiem czy sobie naciągnęłam w nocy czy od czego to?! Mam nadzieje, ze jutro będzie już ok.
Na obiadek mezus zrobił młode ziemniaczki z koperkiem, fasolkę szparagową i jajo sadzone. Do tego maślanka i było mniam oczywiście do połowy talerza, potem się postawiło, ale na szczęście piesek dokończył :p.
Jutro z okazji Dnia Mamy zabieramy obie mamy na obiad na rybę.
Tyle o jedzeniu napisałyście, że normalnie zaślinie się tu w łożku i na 100% będzie mi się żarcie śniło :D. A niestety jak mam już ochotę na coś to na same niezdrowe żarcie i ewentualnie pączki :p. Ech... tylko ta cukrzyca :(
Dobrej nocy!
i

Miłego dnia! :D

Hejo :)!

Ale się wyspałam. Spie w tej ciazy jak zabita. Dawno mi tak dobrze nie bylo :laugh2:!
Motylku nie miewam takich snów. Mogli by mnie z łózkiem wynieść i bym spała ;).

Cudowmy dzionek sie zapowiada. Moje chlopaki z racji Dnia Mamy zabieraja mnie dzisiaj nad zalew do Chech :biggrin2:.

Udanej soboty :wink:.

U mnie to samo tak mi się śni mocno [emoji4]
Dzisiaj jakieś mocne burze zapowiadają więc oby tylko gradu nie było bo mi grzadki strzaska :/

Wszystkim Mamom obecnym i przyszlym życzę miłego dnia i składam serdeczne życzenia [emoji7]

9aadd1dc09f87ab7ab8a76ef18404e07.jpg

Załączniki

• 9aadd1dc09f87ab7ab8a76ef18404e07.jpg
    9aadd1dc09f87ab7ab8a76ef18404e07.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 367
reklama
Do góry