reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ktoras z Was zrobila mi smaka na zupke chinska. Musialam skoczyc do żabki specjalnie hahah. Wlasnie jem, myslalam że bedzie mi niedobrze, ale nieee.... Wchodzi aż miło :D :D

reklama
:-p
Ja niekiedy zamkne drzwi i juz musze leciec spowrotem :D a jak jeszcze wypije wiecej to calkiem hehe ale moj organizm tez nie przyzwyczajony bo dawniej 0,5 l na dzien nie raz wypijalam tylko.
A ja wlasnie jem sledzia :) zjadlam pol i stwierdzam ze mi nie smakuje :D

Ja w ciazy z synek sledzie i ogórki kiszone wcinałam, a teraz mam odrzut... Ale owoce, lody i ...gofry mniam :-p teraz pożeram. Moj syn marzy o siostrze. Dzis mnie pytal czy pojedziemy na gofry? To bedzie siostra... Hihi cwaniak uslyszal jak mowilam do meza ze slodkie to na corcie :-D.

Hej hej dziewczynki gratuluję Wam udanych wizyt, ja dziś cały dzień w biegu, jutro komunia chrzesniaczki I znów z rana trzeba się zrywać, I jeszcze w tym kościele wystac, ehh trzeba będzie jakoś przetrwać :pA co do sikania to ja też często chodzę tylko gdzieś wyjdę I już muszę skorzystać :D spać mi się chce A moje dziecko skacze po łóżku skąd on bierze ta energię :p?!

Ja nie mam sily nawet po 15 minutach w biedronce... Masakra. Chyba byl na basenie aktualnie utonela :D ale wczorsj przeszlam z corks pol miasta na piechote, teraz tez przyszlysmy na plac zabaw. Jednsk chcialabym mimo wszystko wiecej sie ruszac. Cwiczyc sie boje, bo delikatnie kosmowka sie odklejala, wiec to nawet nir wskazane... Zostaja spacery :)
Ja bardzo bardzo dużo spaceruje , z synem więc zawsze jakiś ruch jest [emoji3]

reklama
Kochane a co u was na obiad dzisiaj? Ja całkiem nie miałam weny więc zrobiłam zapiekanke czyszcząca lodowke, także makaron, kiełbasa, warzywa, ser tarty, sos pomidorowy I zrobione :)
Ja miałam zupkę czerwona z buraczkami ziemniaczkami wczoraj , ale dzisiaj też ja mogłam jesc i pora z papryką makaronem i mięsem mielonym [emoji4]

Do góry