reklama
Aguu..la
Fanka BB :)
Ja niekiedy zamkne drzwi i juz musze leciec spowrotem a jak jeszcze wypije wiecej to calkiem hehe ale moj organizm tez nie przyzwyczajony bo dawniej 0,5 l na dzien nie raz wypijalam tylko.
A ja wlasnie jem sledzia zjadlam pol i stwierdzam ze mi nie smakuje
Ja w ciazy z synek sledzie i ogórki kiszone wcinałam, a teraz mam odrzut... Ale owoce, lody i ...gofry mniam teraz pożeram. Moj syn marzy o siostrze. Dzis mnie pytal czy pojedziemy na gofry? To bedzie siostra... Hihi cwaniak uslyszal jak mowilam do meza ze slodkie to na corcie .
aga6
Ja i na tel widze jak mam obrocony ;-)Dziewczyny, ktore korzystaja z forum na kompie- proba suwaczka. Widac?
Dagaa11
Ale na aplikacji?Ja i na tel widze jak mam obrocony ;-)
Anet29
Ale na aplikacji?
Ja tez widze jak tel obroce
ja nie na aplikacji.
Mi na sama mysl o gofrach nie dobrze :/ wogole nic mi nie smakuje eh jedynie co to mleko z platkami jest dobre no i rosol
aga6
Nie, w przegladarceAle na aplikacji?
MatiMar
Hej hej dziewczynki gratuluję Wam udanych wizyt, ja dziś cały dzień w biegu, jutro komunia chrzesniaczki I znów z rana trzeba się zrywać, I jeszcze w tym kościele wystac, ehh trzeba będzie jakoś przetrwać A co do sikania to ja też często chodzę tylko gdzieś wyjdę I już muszę skorzystać spać mi się chce A moje dziecko skacze po łóżku skąd on bierze ta energię ?!
karOls9
Ja bardzo bardzo dużo spaceruje , z synem więc zawsze jakiś ruch jest [emoji3]Ja nie mam sily nawet po 15 minutach w biedronce... Masakra. Chyba byl na basenie aktualnie utonela ale wczorsj przeszlam z corks pol miasta na piechote, teraz tez przyszlysmy na plac zabaw. Jednsk chcialabym mimo wszystko wiecej sie ruszac. Cwiczyc sie boje, bo delikatnie kosmowka sie odklejala, wiec to nawet nir wskazane... Zostaja spacery
reklama
karOls9
Ja miałam zupkę czerwona z buraczkami ziemniaczkami wczoraj , ale dzisiaj też ja mogłam jesc i pora z papryką makaronem i mięsem mielonym [emoji4]Kochane a co u was na obiad dzisiaj? Ja całkiem nie miałam weny więc zrobiłam zapiekanke czyszcząca lodowke, także makaron, kiełbasa, warzywa, ser tarty, sos pomidorowy I zrobione