reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

9 grudzień , choć z aplikacji wychodzi 6 a z usg jeszcze inaczej :p a Ty ?

Ja mam z OM 18 grudzien a z usg nie wiem haha :) dowiem sie pewnie na prenatalnych.

Witam Was ja mialam masakryczna noc, corka goraczkowala prawie 40 stopni oczywiscie goraczka nie chciala spasc wiec co pol godz mierzenie czy juz cos poszlo w dol.
Mam pytanie pewnie glupie ale... czy np jak macie ochote na cos mega smieciowego jak np. zupka chinska :D to jecie czy odrzucacie ta zachcianke i jeszcze np w gumy do zucia to tez sama chemia juz sama nie wiem pewnie przesadzam :)

Trzymam kciuki za wizyty.

reklama
Dziękuję że pytasz:) U mnie wszystko ok.Czasem mam zawroty głowy i uderzenia gorąca ale na szczęście nie mam wymiotów,jedynie czasem zgaga. W poniedziałek mam kolejną wizytę u gina i już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę moją kruszynkę i usłyszę bijące serduszko.
A co u Ciebie?
Muszę nadrobić czytanie forum bo teraz to miałam mega szalone dni i czasu brak na neta. Komunia najmłodszego,bierzmowanie najstarszej,remont i powolna przeprowadzka.Jest co robić:)

Dlugo sie nie odzywalas :) bardzo dobrze ze wszystko jest wporzadku, tez nie moge sie doczekac kiedy zobacze swoje malenstwo ale to jeszcze duuuzo czasu hehe

Ja mam z OM 18 grudzien a z usg nie wiem haha :) dowiem sie pewnie na prenatalnych.

Witam Was ja mialam masakryczna noc, corka goraczkowala prawie 40 stopni oczywiscie goraczka nie chciala spasc wiec co pol godz mierzenie czy juz cos poszlo w dol.
Mam pytanie pewnie glupie ale... czy np jak macie ochote na cos mega smieciowego jak np. zupka chinska :D to jecie czy odrzucacie ta zachcianke i jeszcze np w gumy do zucia to tez sama chemia juz sama nie wiem pewnie przesadzam :)

Szczerze? Jem wszystko, na co mam ochote [emoji14] w okresie przed ciaza, pilnowalam tego co jem, odzywialam sie raczej zdrowo. Teraz to jedyny czas, kiedy sobie pozwalam, bo i tak przytyje i tak ;) wiec wole tyć będąc szczesliwa haha :D wiem, ze nie jest to zdrowe podejscie, ale mam to w nosie :) co nie oznacza, ze na sniadanie, obiad i kolacje jem zupki chinskie i zagryzam pizza :) nie, ale wczoraj np bylam z corka ba miesecie, obok mc donald no to zjadlam tego cheesburgera, bo mi zapachnialo:D

Na początku ciąży chcialo mi się non stop chińskich zupek , to zjadłam jedna na jakiś czas , gumy miele non stop [emoji23] raz na jakiś czas nie zaszkodZi , spokojnie możesz sobie zjeść , dziecku się nie odmawia. [emoji6][emoji6][emoji23]

Powodzenia wizytującym. Trzymam kciuki [emoji110]
Ja schudłam 4 kg. Od wszystkiego mnie odrzucilo. Idzie tylko chleb z masłem i owoce. Lekarz mówił że mam częściej coś jesc i nie chudnac juz. Ale mi wszystko staje w gardle. Czekam aż to się skończy bo w końcu zaczęłam 14 tydz. Powoli odkladam też progesteron może to pomoże. Co myślicie? Czytałam że on powoduje takie mdłości. Nie martwię sie tak bardzo ta waga bo startowałam z dużej więc dziecko chyba czerpie z zapasów.[emoji6] miłego dnia dziewczyny

Biedna , zdrówka ;) nie tak dawno przerabialiśmy to samo.. Co do zupek chińskich to od początku miałam na nie taką ochote że wkońcu sobie kupiłam i zjadłam haha tak mi się niedobrze zrobiło że już wiem że więcej nie kupie ale zachcianka zaspokojona :p

reklama
Powodzenia wizytującym. Trzymam kciuki [emoji110]
Ja schudłam 4 kg. Od wszystkiego mnie odrzucilo. Idzie tylko chleb z masłem i owoce. Lekarz mówił że mam częściej coś jesc i nie chudnac juz. Ale mi wszystko staje w gardle. Czekam aż to się skończy bo w końcu zaczęłam 14 tydz. Powoli odkladam też progesteron może to pomoże. Co myślicie? Czytałam że on powoduje takie mdłości. Nie martwię sie tak bardzo ta waga bo startowałam z dużej więc dziecko chyba czerpie z zapasów.[emoji6] miłego dnia dziewczyny

Wiesz ka w każdej ciąży do 20 tygodnia mnie przytulam. Wysłano mnie na badania i było ok. Po odstąpieniu dupashion powoli zaczęłam przybierać na wadze ale za dużo i tak nie przybrała no 6 i 8 kg.

Do góry