reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej dziewczyny! Mam doła i sie nakrecam. Brzuch mi spadl ,wczesniej byl zaokraglony a teraz jest plaski i kilogram schudłam .wogole nie wygladam jak w ciazy a juz polowa 12 tyg. W poprzedniej ciazy od razu bylo widac a teraz nic :( a moze juz tam nic nie ma.wczoraj zapomniałam luteiny wieczorem i taka wstretna mysl mi przeszla po głowie ze juz nie musze. Boze ja niewytrzymam do tego wtorku.

reklama
Hej dziewczyny! Mam doła i sie nakrecam. Brzuch mi spadl ,wczesniej byl zaokraglony a teraz jest plaski i kilogram schudłam .wogole nie wygladam jak w ciazy a juz polowa 12 tyg. W poprzedniej ciazy od razu bylo widac a teraz nic :( a moze juz tam nic nie ma.wczoraj zapomniałam luteiny wieczorem i taka wstretna mysl mi przeszla po głowie ze juz nie musze. Boze ja niewytrzymam do tego wtorku.

nawet tak nie mysl. zaraz ci odszukaj zdjecie ż 2 ciazy w 20 tygodniu. w życiu nie powiedziałabym że byłam w ciazy

Cześć dziewczyny [emoji5]. Podczytuje Was od pewnego czasu. Mogę dołączyć?
Termin mam na 24.12. To moja 4 ciaza. 2 straty. W domu (aktualnie w szkole ) 8 letni synuś .
Dziś wizyta u lekarza. Bardzo się boje...
Hello , pewnie zapraszamy do nas , im więcej tym lepiej [emoji5]teraz musi być dobrze , nie martw się [emoji5]Napisz coś o sobie [emoji5]

Dziewczyno , przestań tak myśleć , nie można tak . Trzeba myśleć pozytywnie , denerwujesz się i oczami wyobraźni widzisz to ci nie powinnaś . Każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać . Jednej brzuszek się pokaże w 10 tc a drugiej w 20tc i w obu przypadkach jest wszystko jak najlepiej. Więc głowa do góry !!! [emoji5][emoji5][emoji5]

Pprzestań sie nakrecac wszystko jest w porządku ja rano tez plaska jestem a wieczorem jakbym w 6 miesiacu była i tez waze mniej o kilogram

@Dagaa11
Jak chcesz to podaj mail a wyślę Ci filmik.
U mnie malec jest zawsze na środku pod pepkiem, może z centymetr na lewo, na wysokości cesarskiego cięcia.

Na filmiku widać jak muszę ruszać głowica na boki żeby złapalo odpowiedni kąt :)

Załączniki

• received_10210438062698544.jpeg
    received_10210438062698544.jpeg
    132,7 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Ja mam z OM 18 grudzien a z usg nie wiem haha :) dowiem sie pewnie na prenatalnych.

Witam Was ja mialam masakryczna noc, corka goraczkowala prawie 40 stopni oczywiscie goraczka nie chciala spasc wiec co pol godz mierzenie czy juz cos poszlo w dol.
Mam pytanie pewnie glupie ale... czy np jak macie ochote na cos mega smieciowego jak np. zupka chinska :D to jecie czy odrzucacie ta zachcianke i jeszcze np w gumy do zucia to tez sama chemia juz sama nie wiem pewnie przesadzam :)

Trzymam kciuki za wizyty.

Mój mąż "zabronił" mi ostatnio zupki chińskiej heh a taak mi pachniała ale jednak co jak co ale te zupki to już chyba taki mega syf.. a tak pięknie pachnie <3

Do góry