reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej dziewczyny! Mam doła i sie nakrecam. Brzuch mi spadl ,wczesniej byl zaokraglony a teraz jest plaski i kilogram schudłam .wogole nie wygladam jak w ciazy a juz polowa 12 tyg. W poprzedniej ciazy od razu bylo widac a teraz nic :( a moze juz tam nic nie ma.wczoraj zapomniałam luteiny wieczorem i taka wstretna mysl mi przeszla po głowie ze juz nie musze. Boze ja niewytrzymam do tego wtorku.

reklama
Hej dziewczyny! Mam doła i sie nakrecam. Brzuch mi spadl ,wczesniej byl zaokraglony a teraz jest plaski i kilogram schudłam .wogole nie wygladam jak w ciazy a juz polowa 12 tyg. W poprzedniej ciazy od razu bylo widac a teraz nic :( a moze juz tam nic nie ma.wczoraj zapomniałam luteiny wieczorem i taka wstretna mysl mi przeszla po głowie ze juz nie musze. Boze ja niewytrzymam do tego wtorku.

nawet tak nie mysl. zaraz ci odszukaj zdjecie ż 2 ciazy w 20 tygodniu. w życiu nie powiedziałabym że byłam w ciazy

Cześć dziewczyny [emoji5]. Podczytuje Was od pewnego czasu. Mogę dołączyć?
Termin mam na 24.12. To moja 4 ciaza. 2 straty. W domu (aktualnie w szkole ) 8 letni synuś .
Dziś wizyta u lekarza. Bardzo się boje...
Hello , pewnie zapraszamy do nas , im więcej tym lepiej [emoji5]teraz musi być dobrze , nie martw się [emoji5]Napisz coś o sobie [emoji5]

Dziewczyno , przestań tak myśleć , nie można tak . Trzeba myśleć pozytywnie , denerwujesz się i oczami wyobraźni widzisz to ci nie powinnaś . Każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać . Jednej brzuszek się pokaże w 10 tc a drugiej w 20tc i w obu przypadkach jest wszystko jak najlepiej. Więc głowa do góry !!! [emoji5][emoji5][emoji5]

Pprzestań sie nakrecac wszystko jest w porządku ja rano tez plaska jestem a wieczorem jakbym w 6 miesiacu była i tez waze mniej o kilogram

@Dagaa11
Jak chcesz to podaj mail a wyślę Ci filmik.
U mnie malec jest zawsze na środku pod pepkiem, może z centymetr na lewo, na wysokości cesarskiego cięcia.

Na filmiku widać jak muszę ruszać głowica na boki żeby złapalo odpowiedni kąt :)

Załączniki

• received_10210438062698544.jpeg
    received_10210438062698544.jpeg
    132,7 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Ja mam z OM 18 grudzien a z usg nie wiem haha :) dowiem sie pewnie na prenatalnych.

Witam Was ja mialam masakryczna noc, corka goraczkowala prawie 40 stopni oczywiscie goraczka nie chciala spasc wiec co pol godz mierzenie czy juz cos poszlo w dol.
Mam pytanie pewnie glupie ale... czy np jak macie ochote na cos mega smieciowego jak np. zupka chinska :D to jecie czy odrzucacie ta zachcianke i jeszcze np w gumy do zucia to tez sama chemia juz sama nie wiem pewnie przesadzam :)

Trzymam kciuki za wizyty.

Mój mąż "zabronił" mi ostatnio zupki chińskiej heh a taak mi pachniała ale jednak co jak co ale te zupki to już chyba taki mega syf.. a tak pięknie pachnie <3

Do góry