reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witam was dziewczynki , trzymam kciuki za wizytujące [emoji5][emoji5]ja zaraz lecę małego do przedszkola zaprowadzić a potem idę na kanapę z kubkiem kawy i bd leniuchować [emoji23]

Ale ja jestem Głodna.... Mam ochotę na dobrą chińszczyzne.... Kurczak rozmaitości na przykład mmmmm.... Ale tutaj niczego takiego dobrego nie mam :( wszystko mega tłuste, na głębokim oleju.... Uuuuuu
Julianna, kochana, napisz mi na priv dokladns instrukcje gdzie znalazlas detektorek tetno maluszka :) bo od rana jjz tylko o tym mysle :D

Witam dziewczyny :)
Trzymam kciuki za wizyty :)
Ja się pochorowalam katar ból gardła ogólne źle samopoczucie eh..
I się przerazilam swoją waga bo mam teraz taka jak z pierwszym dzieckiem w 14tyg a z nim przytyłam 30kg muszę przestać jeść za dwóch hehe
I myślę czy zapisać się na prenatalne czy wystarczy usg od tych prenatalnymi odstrasza że to wylicza prawdopodobieństwo a nie wadę i że się nie leczy tego więc to tylko do wiedzy hmm

@natka100 ja koncowka 12 tyg czyli na dobra sprawe zaraz będzie lecial 14 tydz a mnie mdlosci tez mecza:/ kiedys wieczorem a teraz rano. No w tym tyg wyjatkowo. Na weekend ostatni mi odpuscily to podjadlam. A wczoraj w dzien poszlam na zakupy i nic nie kupilam tak mnie mdlilo na wszystko: D

3mam kciuki za swoja wizyte kolo poludnia i za reszte wizyt:D

reklama
Aa i chciałam kupić teczkę od mamy ginekolog a dostałam podobna od giną z kartą ciąży z Pregna :D
Taką? Mialam identyczna w ciazy z corką, tylko z innej firmy, w połowie ciąży sie rozwaliła [emoji14] po prenataknych w nagrode kupie se tą teczke od mamy ginekolog :)
IMG_20180525_083038.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_083038.jpg
    IMG_20180525_083038.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 382
Do góry