Ewelina1406
Fanka BB :)
Trzymam kciuki kochana :-) jak będziesz po wizycie to daj znać :-) i nie denerwuj się, bo na pewno wszystko jest dobrze :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julianna, kochana, napisz mi na priv dokladns instrukcje gdzie znalazlas detektorek tetno maluszka bo od rana jjz tylko o tym mysleAle ja jestem Głodna.... Mam ochotę na dobrą chińszczyzne.... Kurczak rozmaitości na przykład mmmmm.... Ale tutaj niczego takiego dobrego nie mam wszystko mega tłuste, na głębokim oleju.... Uuuuuu
Pewnie zapytaj , płacisz to wymagasz [emoji5]Poproszę nowa doktor czy może przyziernosc zmierzyć jak da radę co bym się może mniej denerwowala do prentalnych
Taką? Mialam identyczna w ciazy z corką, tylko z innej firmy, w połowie ciąży sie rozwaliła [emoji14] po prenataknych w nagrode kupie se tą teczke od mamy ginekologAa i chciałam kupić teczkę od mamy ginekolog a dostałam podobna od giną z kartą ciąży z Pregna