reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witam was dziewczynki , trzymam kciuki za wizytujące [emoji5][emoji5]ja zaraz lecę małego do przedszkola zaprowadzić a potem idę na kanapę z kubkiem kawy i bd leniuchować [emoji23]

Ale ja jestem Głodna.... Mam ochotę na dobrą chińszczyzne.... Kurczak rozmaitości na przykład mmmmm.... Ale tutaj niczego takiego dobrego nie mam :( wszystko mega tłuste, na głębokim oleju.... Uuuuuu
Julianna, kochana, napisz mi na priv dokladns instrukcje gdzie znalazlas detektorek tetno maluszka :) bo od rana jjz tylko o tym mysle :D

Witam dziewczyny :)
Trzymam kciuki za wizyty :)
Ja się pochorowalam katar ból gardła ogólne źle samopoczucie eh..
I się przerazilam swoją waga bo mam teraz taka jak z pierwszym dzieckiem w 14tyg a z nim przytyłam 30kg muszę przestać jeść za dwóch hehe
I myślę czy zapisać się na prenatalne czy wystarczy usg od tych prenatalnymi odstrasza że to wylicza prawdopodobieństwo a nie wadę i że się nie leczy tego więc to tylko do wiedzy hmm

@natka100 ja koncowka 12 tyg czyli na dobra sprawe zaraz będzie lecial 14 tydz a mnie mdlosci tez mecza:/ kiedys wieczorem a teraz rano. No w tym tyg wyjatkowo. Na weekend ostatni mi odpuscily to podjadlam. A wczoraj w dzien poszlam na zakupy i nic nie kupilam tak mnie mdlilo na wszystko: D

3mam kciuki za swoja wizyte kolo poludnia i za reszte wizyt:D

reklama
Aa i chciałam kupić teczkę od mamy ginekolog a dostałam podobna od giną z kartą ciąży z Pregna :D
Taką? Mialam identyczna w ciazy z corką, tylko z innej firmy, w połowie ciąży sie rozwaliła [emoji14] po prenataknych w nagrode kupie se tą teczke od mamy ginekolog :)
IMG_20180525_083038.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_083038.jpg
    IMG_20180525_083038.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 393
Do góry