reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Tez wydaje mi sie, ze to to. Przepuklina chyba maloprawdopodobna, mialam w bliskiej rodzinie dwa przypadki i bolało baaardzo. Ja za to na udzie mam okropnego tłuszczaka :D nazwałam go Obcy :) narobil mi wielkiego stracha, bo wyskoczyl mi po porodzie i zawsze byl sobie tam gleboko w udzie jako mala kuleczka. A jak mocno schudlam, to nagle z tej malutkiej kuleczki zrobila sie kula grozy. Ocxywiscie podejrzewalam najgorsze. Na szczescie na usg wyszlo, ze to typowy tluszczak, ktory uwydatnil sie jak udo schudlo. Taki gnojek :)
Ja tez schizuje zawsze jak cosmi wyskoczy. Mam za lewym uchem taka gulke, raz jest raz nie ma i tez panikuje. Ale to dlatego ze 18 lat mialam miedzy cyckami ogromne znamie. Z czasem robilo sie coraz większe i czarniejsze o niereularnym kształcie. Oczywiście u lekarza w dzieciństwie bylam trzy razy w miesiącu bo bardzo ciezko chorowalam i zaden lekarz nie zwrocil na to uwagi. Majac lat 18 poszlam sama do chirurga onkologa, ktory mi powiedział ze podejrzewa czerniaka. W Gliwicach jak mieszkalam to latalam do Centrum Onkologii az mi wycieli, i na szczęście to tylko zwykly pieprz , pieprzysko wręcz był.

reklama
Ja tez schizuje zawsze jak cosmi wyskoczy. Mam za lewym uchem taka gulke, raz jest raz nie ma i tez panikuje. Ale to dlatego ze 18 lat mialam miedzy cyckami ogromne znamie. Z czasem robilo sie coraz większe i czarniejsze o niereularnym kształcie. Oczywiście u lekarza w dzieciństwie bylam trzy razy w miesiącu bo bardzo ciezko chorowalam i zaden lekarz nie zwrocil na to uwagi. Majac lat 18 poszlam sama do chirurga onkologa, ktory mi powiedział ze podejrzewa czerniaka. W Gliwicach jak mieszkalam to latalam do Centrum Onkologii az mi wycieli, i na szczęście to tylko zwykly pieprz , pieprzysko wręcz był.
Ja tak miałam z powiększonym węzłem chłonnym, się naczytałam mądrych książek a potem panikowałam

Wiecie co , leżę sobie tak i coś mnie zaswedzialo nad blizna po cc i drape się tak a tak 1cm nad blizna wyczułam taka kulkę jakaś , nie boli mnie ani nic tylko teraz zastanawiam się co to może być , spotkaliście się z czymś takim ? [emoji848][emoji848][emoji848]
Przepuklina absolutnie boleć nie musi, powiększa Ci się to albo uwypukla przy wysiłku, parciu itp? Ale idź po skierowanie na usg, po co masz się zastanawiać co to

Ale ja jestem Głodna.... Mam ochotę na dobrą chińszczyzne.... Kurczak rozmaitości na przykład mmmmm.... Ale tutaj niczego takiego dobrego nie mam :( wszystko mega tłuste, na głębokim oleju.... Uuuuuu

Dzień dobry [emoji4]

Wizytuje o 8 45 3majcie kciuki [emoji4]

Spałam dzisiaj z tym rogalen poduszka super to jest.
Ale mnie i tak krzyż strasznie boli z rana nie wiem czy się tak wszystko rozchodzi czy co :/ może odczuwam mocniej bo mialam problemy z kręgosłupem piernik wie

Dziękuję że pytasz:) U mnie wszystko ok.Czasem mam zawroty głowy i uderzenia gorąca ale na szczęście nie mam wymiotów,jedynie czasem zgaga. W poniedziałek mam kolejną wizytę u gina i już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę moją kruszynkę i usłyszę bijące serduszko.
A co u Ciebie?
Muszę nadrobić czytanie forum bo teraz to miałam mega szalone dni i czasu brak na neta. Komunia najmłodszego,bierzmowanie najstarszej,remont i powolna przeprowadzka.Jest co robić:)

Dzięki dziewczyny wielkie bo już sobie jakiegoś raka wmowilam[emoji23] Tłuszczaki to mam też i to chyba nawet trzy pod piersią na plecach i na łokciu ale one mi nie przeszkadzają [emoji5]

reklama
Przepuklina absolutnie boleć nie musi, powiększa Ci się to albo uwypukla przy wysiłku, parciu itp? Ale idź po skierowanie na usg, po co masz się zastanawiać co to
Nic się takiego nie dzieje , ona jest przy bliźnie i wgl nie wypukła się jak coś robiłam , czuć ja jak mocniej się ręką naciśnie .

Do góry