MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ja tez schizuje zawsze jak cosmi wyskoczy. Mam za lewym uchem taka gulke, raz jest raz nie ma i tez panikuje. Ale to dlatego ze 18 lat mialam miedzy cyckami ogromne znamie. Z czasem robilo sie coraz większe i czarniejsze o niereularnym kształcie. Oczywiście u lekarza w dzieciństwie bylam trzy razy w miesiącu bo bardzo ciezko chorowalam i zaden lekarz nie zwrocil na to uwagi. Majac lat 18 poszlam sama do chirurga onkologa, ktory mi powiedział ze podejrzewa czerniaka. W Gliwicach jak mieszkalam to latalam do Centrum Onkologii az mi wycieli, i na szczęście to tylko zwykly pieprz , pieprzysko wręcz był.Tez wydaje mi sie, ze to to. Przepuklina chyba maloprawdopodobna, mialam w bliskiej rodzinie dwa przypadki i bolało baaardzo. Ja za to na udzie mam okropnego tłuszczaka nazwałam go Obcy narobil mi wielkiego stracha, bo wyskoczyl mi po porodzie i zawsze byl sobie tam gleboko w udzie jako mala kuleczka. A jak mocno schudlam, to nagle z tej malutkiej kuleczki zrobila sie kula grozy. Ocxywiscie podejrzewalam najgorsze. Na szczescie na usg wyszlo, ze to typowy tluszczak, ktory uwydatnil sie jak udo schudlo. Taki gnojek