reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Wiecie co , leżę sobie tak i coś mnie zaswedzialo nad blizna po cc i drape się tak a tak 1cm nad blizna wyczułam taka kulkę jakaś , nie boli mnie ani nic tylko teraz zastanawiam się co to może być , spotkaliście się z czymś takim ? [emoji848][emoji848][emoji848]
Moze przepuchlina. Moj mąż tak sobie wykrył

reklama
Locja, chodzę do dr. Bilar a prenatalne będę miała na sw. Wojciecha.
Zamierzam rodzic w Zdrojach, albo Policach słyszałam że mają tam już dość fajny oddział neonatologiczny a na tym bardzo mi zależy. O Zdrojach mogę o tym oddziale powiedzieć same dobre rzeczy.

Julianna rodziłam tam dwa razy :-)
Borucinski mi coś mówi.... Czy on czasem w Zdrojach nie pracuje?
A no dokładnie tak, robi w Zdrojach i ma też prywatna przychodnie z żoną :)

Ale wydaje mi się że przepuklina rączej boli bo mój teść miał usuwana to zaczęło go boleć odrazu .[emoji848]

Locja diagen chyba to się nazywa ;-)

Karola może przy poprzednim cieciu została Ci wyściółka macicy endometrium? Mam koleżankę która miała właśnie takie gulki i jej to wycinali.

Ja też po terminie 9 dni , tak się przejęłam wywoływaniem że przeszłam wszystkie piętra w szpitalu :D:D i faktycznie dostałam skurczy ale na nic się to zdało :D teraz chodze do Jackowskiego bo to on robił mi cc i jestem mega zadowolona mimo podzielonych opinii na jego temat ;)

My do Tarnowa przeprowadzilismy sie 3 lata temu wiec nie znam jeszcze duzo lekarzy ;) a o tym to nawet nigdzie nie slyszalam :) Jaki masz termin porodu? moze pisalas ale nie pamietam a w innych tematach nie znalazlam.

Wiecie co , leżę sobie tak i coś mnie zaswedzialo nad blizna po cc i drape się tak a tak 1cm nad blizna wyczułam taka kulkę jakaś , nie boli mnie ani nic tylko teraz zastanawiam się co to może być , spotkaliście się z czymś takim ? [emoji848][emoji848][emoji848]
Kochana z pewnością masz tendencje do robienia sie "bliznowcow" czyli właśnie takie zagubienia w okolicach szwów. To takie zrosty sa. Idz do chirurga niech Ci usg zrobi i bedzie wiadomo i to właśnie nie boli. Nie stresuj sie na zapas[emoji8] pracowalam z chirurgami to myślę ze to to

Kochana z pewnością masz tendencje do robienia sie "bliznowcow" czyli właśnie takie zagubienia w okolicach szwów. To takie zrosty sa. Idz do chirurga niech Ci usg zrobi i bedzie wiadomo i to właśnie nie boli. Nie stresuj sie na zapas[emoji8] pracowalam z chirurgami to myślę ze to to
Tez wydaje mi sie, ze to to. Przepuklina chyba maloprawdopodobna, mialam w bliskiej rodzinie dwa przypadki i bolało baaardzo. Ja za to na udzie mam okropnego tłuszczaka :D nazwałam go Obcy :) narobil mi wielkiego stracha, bo wyskoczyl mi po porodzie i zawsze byl sobie tam gleboko w udzie jako mala kuleczka. A jak mocno schudlam, to nagle z tej malutkiej kuleczki zrobila sie kula grozy. Ocxywiscie podejrzewalam najgorsze. Na szczescie na usg wyszlo, ze to typowy tluszczak, ktory uwydatnil sie jak udo schudlo. Taki gnojek :)

reklama
My do Tarnowa przeprowadzilismy sie 3 lata temu wiec nie znam jeszcze duzo lekarzy ;) a o tym to nawet nigdzie nie slyszalam :) Jaki masz termin porodu? moze pisalas ale nie pamietam a w innych tematach nie znalazlam.
9 grudzień , choć z aplikacji wychodzi 6 a z usg jeszcze inaczej :p a Ty ?

Do góry