reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Kacprysiowo chodzę do dr Konstanty- Kurkiewicz. Badania prenatalne robię na Pomorzanach. A Ty do kogo chodzisz?
Ja miałam moje pierwsze prenatalne w zdrojach :)

A niezły ginekolog prywatny jest na gumiencach, Wojciech Borucinski.
Nie ma dobrego sprzętu do usg ale jest mega życiowy i współczujacy i robi wszystko dla mamy i dzidzi :)

Suwaczek zaktualizowany :)
Ciuchy za małe już spakowane i czekają w walizkach żeby je wrzucić na pawlacz :) od dzisiaj oficjalnie oficjalnie cieszę się ciąża i już zero negatywnych myśli :) :)
Otoz to ! Podpinam sie zero zlych mysli same pozytywne ! :)
A właśnie dziś miałam usg przez brzuch i wszystko ładnie było widać :)
Tez mialam przez brzuch uff :)

Moje też przez brzuch :) ale w połowie badania kazała mi iść siku, bo jak mocniej nacisnela w okolicy pęcherza to prawie płakałam z bólu :/ po wizycie w ubikacji był high life :)

reklama
Locja, chodzę do dr. Bilar a prenatalne będę miała na sw. Wojciecha.
Zamierzam rodzic w Zdrojach, albo Policach słyszałam że mają tam już dość fajny oddział neonatologiczny a na tym bardzo mi zależy. O Zdrojach mogę o tym oddziale powiedzieć same dobre rzeczy.

Julianna rodziłam tam dwa razy :-)
Borucinski mi coś mówi.... Czy on czasem w Zdrojach nie pracuje?

Ostatnia edycja:
Do góry