reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A ja się z wami nie zgodze;) bo z synem miałam tak samo.. pierwsza beta jaka robiłam była 36 druga 90 . 18 kwietnia jak zaczęłam krwawic to już było zaledwie 51 30 keietnia wizyya po ciazy zero sladu gdyż to musiała być bardzo wczesna. Teraz mamy prawie koniec maja nie możliwe aby było stezenie. Zresztą już jestem po rozmowie z moim ginem stwierdził to samo. Dla dupashion i zobaczymy czy się uda.

A ja się z wami nie zgodze;) bo z synem miałam tak samo.. pierwsza beta jaka robiłam była 36 druga 90 . 18 kwietnia jak zaczęłam krwawic to już było zaledwie 51 30 keietnia wizyya po ciazy zero sladu gdyż to musiała być bardzo wczesna. Teraz mamy prawie koniec maja nie możliwe aby było stezenie. Zresztą już jestem po rozmowie z moim ginem stwierdził to samo. Dla dupashion i zobaczymy czy się uda.

A teraz jaką bete masz

reklama
Do góry