reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Anet23 z Twoich wczorajszych wróżb pisało , że jak szybko włosy na nogach odrastają to chłopiec ;D
Ja mam objawy na jedno i drugie i chyba dopiero lekarz mi powie ... ale ja i tak jakos czuje chłopca i moja mama też tak mówi ,kiedyś marzyłam dziewczynke , a teraz to już mi się marzy urodzić byle zdrowe ;D

Ojeju ale bede sie cieszyc jak bedzie chlopiec :) w 7 niebie bede :D juz sie wlasnie nie moge doczekac aby poznac plec ale to jeszcze przynajmniej miesiac musi minac. Ty zawsze mozesz miec drugie plci przeciwnej ;) my na 4 raczej sie nie zdecydujemy

reklama
Ja też biore Pregne plus i magnez .. Mój lekarz nic nie mówił że za wcześnie , tylko kazał odstawić kwas foliowy bo Pregna ma go w składzie

Hej! Witam sie popoludniowo! Js dzisiaj w biegu od rana, zakupy z dziadkiem, bo biedny sam juz nie ogarnia. Pozniej bylam sama w sklepie i nakupilam kilka szerszych bluzek na ukrycie brzuszka :D do prenatalnych jeszcze chce sie czaic :) a tak to bez zmian :) u mnie 10+5 i czekam z ustesknieniem na usg :)

Aktualnie przebywam u rodziców na Mazurach.. tutaj ten lekarz jest oceniany jako najlepszy.. Nie wiem co mam już robić. Po prostu przykro mi.
Czekam teraz za mamą jak wróci z pracy. Może ona mi coś doradzi:(
Byłam w szoku , że tak mnie potraktował bo ten sam lekarz przyjmował mnie w szpitalu i był naprawdę miły.. chociaż pytał kilka razy czy chce utrzymać tą ciąże.
Ehh niepełnosprawne mamy traktuje się okropnie :(
A w jakim miescie. Bo moje rejony

Ja łykam witaminy, dupka, osobno omega3, magnez i czasem no spa.

Jeszcze godzina pracy i do domku uhhhh jak mi się chce położyć....

reklama
Do góry