natka100
Fanka BB :)
To daleko ode mnie ja z OlsztynaTarnów najcieplejsze miasto Polski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daleko ode mnie ja z OlsztynaTarnów najcieplejsze miasto Polski
A do kiedy planujesz w ogole pracować?Ja łykam witaminy, dupka, osobno omega3, magnez i czasem no spa.
Jeszcze godzina pracy i do domku uhhhh jak mi się chce położyć....
Dziewczyny z tymi suplementami najważniejsze jest żeby przyjmować dawki zgodnie z wytycznymi PTG odnośnie prowadzenia ciąży fizjologicznej, pamiętajcie też o magnezie! Powinnyśmy przyjmować min 200mg a chyba żaden suplement go tyle nie ma!
Ja też biore Pregne plus i magnez .. Mój lekarz nic nie mówił że za wcześnie , tylko kazał odstawić kwas foliowy bo Pregna ma go w składzie
Hej! Witam sie popoludniowo! Js dzisiaj w biegu od rana, zakupy z dziadkiem, bo biedny sam juz nie ogarnia. Pozniej bylam sama w sklepie i nakupilam kilka szerszych bluzek na ukrycie brzuszka do prenatalnych jeszcze chce sie czaic a tak to bez zmian u mnie 10+5 i czekam z ustesknieniem na usg
O widzisz, nawet nie wiedzialam, ze co do dnia [emoji14] z tym, ze ja podaje termin z usg, bo z om.mam 8 dni roznicy az! Mozliwe, ze u mnie sie zmieni, bo lekarz mowil, ze czesto jak jest taka roznica w wieku ciazy, to pozniej dzieciaczki nadrabiaja i termin jest blizszy temu z om ale mi to jedno kiedy, wazne ze wogoleZ tego co się niby pozmieniało to 400mg
Z magnezem jest tak to się bierze ile potrzeba jego się nie da przedawkowac bo się wysikuje także to najmniejszy problem nie w kazdym wypadku przyjmuje się dawki z wytycznymi to też juz inna bajka
A dlaczego kazał odswtaić kwas filiowy ? ;O takic rzeczy to jezscze nie słyszałam
Kochana lecimy co do dnia razem ciekawe czy na porodówke też razem popedzimy czy się pozmieniają terminy
O widzisz, nawet nie wiedzialam, ze co do dnia [emoji14] z tym, ze ja podaje termin z usg, bo z om.mam 8 dni roznicy az! Mozliwe, ze u mnie sie zmieni, bo lekarz mowil, ze czesto jak jest taka roznica w wieku ciazy, to pozniej dzieciaczki nadrabiaja i termin jest blizszy temu z om ale mi to jedno kiedy, wazne ze wogole
Dziewczyny ja gotowa na testowanie xD byle te plamienia minely i dzialamy z mężem i obym jak najmniej tych testow zuzyla ;p
Zobacz załącznik 859726
Powodzenia :*Dziewczyny ja gotowa na testowanie xD byle te plamienia minely i dzialamy z mężem i obym jak najmniej tych testow zuzyla ;p
Zobacz załącznik 859726
Hehe mi tez duzo zostalo [emoji14] ale stwierdzilam, ze oddam kolezankom w potrzebie [emoji14]hehe a trzeba było mówić taki zestaw mam do sprzedania bo mi teraz lezy