Pewnie do 30-34tc.... Tu w UK nie ma L4... Albo idę na macierzyńskie albo pracuje.A do kiedy planujesz w ogole pracować?
reklama
aga6
Fanka BB :)
To sa same ciazowe bez owuhehe a trzeba było mówić taki zestaw mam do sprzedania bo mi teraz lezy
Dagaa11
Woow, to troche wspolczuje :/Pewnie do 30-34tc.... Tu w UK nie ma L4... Albo idę na macierzyńskie albo pracuje.
Haha no to konkret! Myslalam ze.to.owuTo sa same ciazowe [emoji14] bez owu
motylkowelove
Hehe mi tez duzo zostalo [emoji14] ale stwierdzilam, ze oddam kolezankom w potrzebie [emoji14]
Ja mam chyba 35 ciazowych i 25 ow takze nie mam tak komu dac a wysyłac ez nie bede tak bo wole kupic na to konto witaminy dla bobasa za darmo powysyłałam resztki tabsów
No niestety ale może będzie dobrze może będę się czuć ok I spokojnie so Halloween wytrzymamWoow, to troche wspolczuje :/Haha no to konkret! Myslalam ze.to.owu
patuśka
Fajnie ze nie musicie czekac na kolejne starania, zazdroszczę! Na pewno pojdzie Wam raz dwa :*Dziewczyny ja gotowa na testowanie xD byle te plamienia minely i dzialamy z mężem i obym jak najmniej tych testow zuzyla ;p
Zobacz załącznik 859726
Dagaa11
No wiadomo, w koncu kupe kasy w to wpakowalasJa mam chyba 35 ciazowych i 25 ow takze nie mam tak komu dac a wysyłac ez nie bede tak bo wole kupic na to konto witaminy dla bobasa za darmo powysyłałam resztki tabsów
Oczywiscie mam nadzieje, ze bddziesz sie czuc swietnie :*No niestety ale może będzie dobrze może będę się czuć ok I spokojnie so Halloween wytrzymam
aga6
Kupilam hurtem na allegro xd 10+3gratis 2 komplety wzielam ;-) a cenowo wyszly mi jak 3 szt aptecznych a dzialaja bo mi wychodzily w tej poronionej ciazyWoow, to troche wspolczuje :/Haha no to konkret! Myslalam ze.to.owu
aga6
Na olx wystaw ;-)Ja mam chyba 35 ciazowych i 25 ow takze nie mam tak komu dac a wysyłac ez nie bede tak bo wole kupic na to konto witaminy dla bobasa za darmo powysyłałam resztki tabsów
reklama
aga6
Kochana ja miesiac czekalam.. typowa @ nie nadeszla wiec w sumie nie wiem czy juz mozemy..Fajnie ze nie musicie czekac na kolejne starania, zazdroszczę! Na pewno pojdzie Wam raz dwa :*