motylkowelove
Fanka BB :)
Ok. Myślałam, ze wyszły złe mimo wszystko ze było dobrze. Trzymam kciuki za następny cykl, albo jeszcze może nic straconego. Mogło ci się wszystko rozregulować. Robiłaś testy owu?
Mi w pierwszej ciąży powychodziły popękane naczynka na nogach i pod biustem mam dużo. Nie wiem od czego ale wydaje mi się ze to sprawy krążeniowe i trochę tez dziedziczne. Zapytaj lekarza na wizycie.
Poznasz, poznasz ze to dzidzia. Może nie pierwszy raz ale drugi to na pewno
A dlaczego na lewym? Ja tez często budzę się na brzuch, lub prawie na brzuchu. Ale organizm wie co robi i wiem ze dzidzia jest bezpieczna. Nic się nie martw.
Jeśli chodzi o budzenie się połamanym to znam to dobrze. Z synem tez bolały mnie bardzo plecy. Chyba przez to ze zmieniało się położenie kręgosłupa i był obciążony. Bardzo długo po porodzie bolały mnie plecy i gorzej wstać bylo. Od rana chodziłam cała połamana.
Mi zazwyczaj odpada lewe biodro ;/ krzyż , ale to tez jeszcze wina zastrzyków , które na sczescie kończe brać ... minus jest taki , że wprowadzilismy sie do nowego domu i spimy w gościnnym bo nie mamy pokończone na górze i wyjsciowo dla gosci była kupiona sofa z funkcją spania taka dosyć duza i na niej spimy ... i tak mi juz twardo ze wczoraj gadaliśmy z M czy po prostu nie kupić materaca i nie rzucic na podłogę ;/ ale z drugiej strony jak brzuszek będzie rosnąć to nie podniose sie z niego z takiej wysokosci hehe