reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Każda z nas jest inna , inne ułożenie dzidziusia , inne proporcje ciała , tkanki warstwy skóry inaczej się odczuje i w innym czasie :) nie ma co porównywać , że ta poczuła w 13 a ta w 20 :) wazne zeby rosło i kopało :) ja nie mogę się doczekać tego mometu , bo na razie tak no jestem w ciąży widze maluszka na usg mam fotki itd ale takie to nierealne jeszcze dla mnie ze ja w tej ciazy jestem :)

reklama
1. Słodkie i słone
Masz ochotę na ciasteczka i czekoladę? Bez owoców nie wyobrażasz sobie dnia? To na pewno dziewczynka. Zachciewa ci się śledzików i grzybków w occie, ciągle jadłabyś mięso i nabiał – będzie chłopak. Nie jest powiedziane, co z dziećmi, których mamy ptasie mleczko zagryzają kiszonym ogórkiem...

Ja lubię teraz słodkie i owoce i nabiał za to mięso ble :D haha i co teraz ? haha :D

Każda z nas jest inna , inne ułożenie dzidziusia , inne proporcje ciała , tkanki warstwy skóry inaczej się odczuje i w innym czasie :) nie ma co porównywać , że ta poczuła w 13 a ta w 20 :) wazne zeby rosło i kopało :) ja nie mogę się doczekać tego mometu , bo na razie tak no jestem w ciąży widze maluszka na usg mam fotki itd ale takie to nierealne jeszcze dla mnie ze ja w tej ciazy jestem :)
Ja jestem dosc szczupla. W pierwszej ciazy to raczej późno czuje sie ruchy.

1. Słodkie i słone
Masz ochotę na ciasteczka i czekoladę? Bez owoców nie wyobrażasz sobie dnia? To na pewno dziewczynka. Zachciewa ci się śledzików i grzybków w occie, ciągle jadłabyś mięso i nabiał – będzie chłopak. Nie jest powiedziane, co z dziećmi, których mamy ptasie mleczko zagryzają kiszonym ogórkiem...

Ja lubię teraz słodkie i owoce i nabiał za to mięso ble :D haha i co teraz ? haha :D
Ja z chłopakami wcina łam słodycze i owoce a mięso było ble :D

Ja jestem dosc szczupla. W pierwszej ciazy to raczej późno czuje sie ruchy.

Nie wiem , nie ma reguły chyba ,bo na fb czytam sobie grupy mam , nie udzielam się ale podczytuje i dziewczyny tak jak piszą to w pierwszej czuja koło 15/16 tyg czy 18 tyg w zalezności ale zazwyczaj takie tyg sie pojawiaja :) ja zdania nie mam , bo tematy mi nieznane heh dopiero się dokształcam ... ta ciąża dla mnie to takie nowe doświadczenie :)

Nie wiem , nie ma reguły chyba ,bo na fb czytam sobie grupy mam , nie udzielam się ale podczytuje i dziewczyny tak jak piszą to w pierwszej czuja koło 15/16 tyg czy 18 tyg w zalezności ale zazwyczaj takie tyg sie pojawiaja :) ja zdania nie mam , bo tematy mi nieznane heh dopiero się dokształcam ... ta ciąża dla mnie to takie nowe doświadczenie :)
Ja czułam późno ale moj cala ciaze nie byl jakis taki bardzo ruchliwy raczej spal glownie i jak sie urodzil to bylo tak samo. Tylko pare godzin przed odejsciem wod plodowych strasznie szalał.

reklama
Do góry