Dagaa11
Fanka BB :)
O ciekawe, nie slyszalam o tych stronach [emoji14] szkoda,ze nie pamietam z ktorej strony czulam corke pierwszy razWczoraj pol dnia przelezalam na polu na kocu na brzuchu a w nocy to spie i na jednym i na drugim i na brzuchu i na plecach wszystkie pozycje po trochu
Jak ja w drugiej ciazy czulam ruchy w 16 tyg to.moja gin powiedziala ze to nie mozliwe ale napewno to bylo to
zapamietajcie gdzie czulyscie pierwszy ruch, lewa strona to chlopiec a prawa to dziewczynka
Ja pytalam lekarza o te spanie na bokach, bo tez slyszalam, ze na jednym nie mozna, bo zyle uciska i cos tam. Generalnie stwierdzil, ze to brednie i mam spac tak, zeby bylo.mi wygodnieGdzies na internecie wyczytalam o tej zyle to mi sie wydaje ze jak dzidzius jest troche wiekszy chociaz ja spalam na prawym i na lewym i nic sie nie stalo
Mi sie z corka nie sprawdzilo [emoji14]A mi akurat to sie zgadza z obydwoma corkami bo tam sie inaczej liczy lata i na przeliczniku wyliczalam pozniej sprawdzilan w tabelce.
Ja tez polecam!!! Jak tylko bedzie wszystko.ok to kupie napewno przed 20 tyg yratowala mi kregoslup w ciazyPoduszke " rogala" polecam jak najbardziej [emoji5][emoji5] uratowała mi życie w poprzedniej ciąży i jeszcze długo po z nią spałam
Dobre
Kurcze ja niby tez nie mam zadnych przeczuc, nic a nic ;D ale widze podobienstwa do ciazy z corka- chociszby okropna cera. Mam pryszcz ,na pryszczu, czuje sie jakbym zaczynala dojrzewać a nivdy nie mialam z tym problemu, no nie liczac okresu ciazyWidzę, że dziś na tapecie temat płci.
W tej ciąży nie mam absolutnie żadnego przeczucia, nie mam też żadnych oczekiwań w tym temacie. Jestem taka spokojna w tej sprawie, że zupełnie nie chce mi się nawet wróżyć
Ja niby drugi, ale czuje sie jak pietwszy ;D po pierwsze dlatego, ze porod byl prawie 8lat temu, a po drugie- bylam mloda, glupia, a ciaza byla nieplanowala. Teraz calkiem inaczej do tego podchodze, dlatego tez czuje sie, jakby pierwszy raz w zyciu byla w ciazyTo ja jeszcze raz zapytam
Która z Was będzie rodzić pierwszy raz ?
Ale napisalyscie! musialam.nadrobic sporo ja od rana w biegu- corka do szkoly, pozniej cmentarz, bo dzisiaj 5 rocznica smierci babci, pozniej zakupy i do mechanika musialam podjechac. Teraz juz szykuje obiad i chyba zaraz padne