reklama
Anet29
Fanka BB :)
Rozszerzać diete najlepiej po 6 miesiacu nie wczesnie bo jeszcze u maluszkow nie ma dobrze wyksztalconych jelit.
Kazdy ma inne metody ja zaczynam po 4 i zjedza doslownie wszystko nigdy tez im nic nie bylo.
natka100
Tez mam usg 29 majaU mnie zaczyna się 11 tydz i żadne objawy nie ustępują senność wymioty wzdecia brak sily na cokolwiek ...
Na kiedy macie wyznaczone badania prenatalne? Ja mam na 29 mają będę wtedy 12t4d
HappyElephant
Wzdęcia i inne problemy żołądkowe niekoniecznie miną po pierwszym trymestrze, mogą się wręcz nasilić w miarę, jak dziecko będzie rosłoDziewczyny czy Was też męczą wzdecia? Nigdy ich nie miałam wiec do końca nie wiem czy to one ale jak zjem jakiś mały posiłek to od razu czuje siw pelna a brzuch robi mi się jak w 6 miesiącu. Nie wiem czy to minie wraz z mdlosciami, czy juz tak będzie do konca
Anet29
Dziewczyny po stratach, pytanie. W ogole przepraszam ze zasmiecam, bo pewnie powinnam sie powoli stad zawijac.
Ile czasu mija odkad zaaplikuje sobie cytotec i zaczna sie mocne bole lub krwawienie?
Nic nie zasmiecasz, mozesz pisac ile chcesz i kiedy chcesz. Mi to robil lekarz jakies 4 tabletki odrazu dopochwowo i tak z dwie godz czekalam. Ale nie rob tego sama w domu bo bol przynajmniej u mnie okropny plus okropne dreszcze mialam.
Dagaa11
Ja dostałam 3 tabletki cytotecu naraz, krwawienie zaczęło się po ok 5 godzinach.Dziewczyny po stratach, pytanie. W ogole przepraszam ze zasmiecam, bo pewnie powinnam sie powoli stad zawijac.
Ile czasu mija odkad zaaplikuje sobie cytotec i zaczna sie mocne bole lub krwawienie?
Anet29
Dziewczyny po stratach, pytanie. W ogole przepraszam ze zasmiecam, bo pewnie powinnam sie powoli stad zawijac.
Dodatkowo dostawalam zastrzyki przeciwzakrzepowe i te same tabletki doustnie.
Będziesz pierwsza ja mam na 16.40☺Tez mam usg 29 maja
HappyElephant
Dzisiaj jestem 9+0, jestem w trzecim miesiącu, lubię te drobne kroczki do przodu. Ale najbardziej chcę już szczęśliwie skończyć pierwszy trymestr
Ale mieliśmy fatalną noc... Młody od 1 do 3 w ogóle nie spał, nie miał po prostu ochoty. Próbowałam go trochę nosić, żeby go uśpić, skończyło się moim wkurzeniem i bólem brzucha. W końcu zasnął i spał do 7. Oszaleć można
Ale mieliśmy fatalną noc... Młody od 1 do 3 w ogóle nie spał, nie miał po prostu ochoty. Próbowałam go trochę nosić, żeby go uśpić, skończyło się moim wkurzeniem i bólem brzucha. W końcu zasnął i spał do 7. Oszaleć można
reklama
lucalew
Ja tez ma wizyte na badania genetyczne 5.06.Dobrze, zdam Ci relacje. Ja tez nie wiem do konca czego sie spodziewac, bo z corka nie robilam prenatalnych tez mam stresa na samą mysl...